Hirdetés
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Köszi, már pörkölöm őket a hegesztővel

oriic
Amíg nem ettél medvehúsból sajtburgert, addig nem tudhatod ubiéknél miért is adták ezt a nevet
-
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Én a sziget után rögtön bal alulról kezdtem. Mostmár ki van takarítva Falls End, és Faith területén vagyok.
Sajnos egyre inkább unom. Nagyon egyhangú a táj. Sokkal több változatosságot vártam, ennél még a GR: W is izgalmasabb volt.
Persze lehet, hogy hozzátesz a hangulathoz az is, hogy Faith területe elég nyomasztó, főleg éjszaka kóborolni, ezek a hülye jelenések, meg betépett dolgok valahogy nem jönnek be. Zombis/félelmetséges dolgokat mindig is utáltam, ez a rész meg gyakorlatilag erről szól.
Ugyanakkor ahogy más is írta korábban, a nehézségét is igen hamar elvesztette a játék. Gyakorlatilag még Falls End-ben kimaxoltam a legjobb fegyvereket, perkeket is nagyjából. Innentől csak ökörködésnek tűnik minden outpost. Ha meghalok, az is csak bug, vagy a scriptelés idiótaságai miatt van. Ráadásul az attack helikkel teljesen ZÉRÓ a kihívás. Legyen az vadászós, outpostos, konvojos, kápolnás... csak röpködni kell és keresgélni, lazán megvan minden másodpercek alatt. Mondjuk legalább Faith se zaklat amíg a levegőben vagyok... -
freeknight
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Huhh köszi, szerencsére bentmaradt melóhelyen, nem dobtam ki.
Azért elkezdem a játékot, remélem később is tudom aktiválni
-
xrace77
tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Nagy köszönet ezért az infóért!

Szerencsére a blokkot elraktam.Én a bögrés Deluxe változatot vettem meg. A bögre nagyon jól néz ki.

Este Montanába utazok pár hétre (hónapra?) rendet vágni.Mindenkinek jó játékot!
-
Damage
senior tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Köszönöm!

Tényleg ez lehet... (brugmansia latin nevén). Angel's Trumpet angolszász területen és így értelme is van...
Amennyiben mégsem, valaki javítson ki!
(köszi SH4D0W2011)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
PC-n vettem meg és 1440p Ultrán játszom.

Elég durva az optimalizálása. Sokkal jobban fut, minta a Wildlands.
-
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Azt lenne már jó tudni inkább, hogy hány GB lesz az teljes játék.
-
Outblast
tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
hmm akkor lehet marad a sima vagy max a Deluxe (bár ez csak skineket ad ha jól láttam)
Az FC3 az megvan úgyis, a DLC-ket meg majd meglesem ha már lesznek tesztek róla és akkor max külön megveszem ha megtetszik majd.
Viszont a 20% kupon még izgatja a fantáziám
@ Németh Péter köszi az infót, azért így már barátibb az ára egy kicsivel

Szerencsére eddig nem csalódtam egyik Far Cryban sem (jó a Primal annyira nem jött be) így bízom ebben is nagyon
-
Đusty
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Szerencsére engem nem
, alig vártam, hogy végre legyen egy zombi, szörny és robotmentes játék manapság ez fehér holló kategória. A vietnám még beleférne de az talán majd magában nem lesz arany árban. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Igen, ez a lényeg. Nem tudni még hogy mikor jön a Far Cry 3 Classic Edition. Annyi a hivatalos infó, hogy valamikor nyáron, a season pass tulajok pedig ehhez a dátumhoz képest egy hónappal korábban kapják meg.
Azt azért se felejtsük el hogy a Season Pass-ban lévő mini- játékok nem a Far Cry 5 megjelenésével lesznek elérhetőek, hanem valamikor az idei év során.
-
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Az FC3 a Season Pass részeként ingyen lesz vagy csak letölthető 1 hónappal korábban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Az a gáz, hogy az SP pakk tartalmát jobban várom mint az alapjátékot.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
A biztonság kedvéért küldj nekik egy levelet, hogy lemondod a múltkori megrendelésed. Nehogy az legyen, hogy egyszer csak elküldik a fizetési kötelezettséggel megrendelt játékot, és vagy elállsz a vásárlástól, de saját költségeden kell nekik visszajuttatnod a bontatlan csomagot, vagy nem veszed át, és mehetsz a bíróságra.
-
gyimger
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Persze sosem lesz egy teljesen "más" játék, de legalább többnek tűnik, mint egy Far Cry 3.2. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Várom a megjelenést.
-
NandorHUN
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
A kijött videók alapján drága ... mivel rendes IA nincs még a játékban

-
ot93
senior tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Én az alap változatot néztem csak, az is épp elég drága
aztán pont pár napja jött promóciós email az 576-tól, hogy már előrendelhető és többek között bögrével is kapható. Na az nekem is megtetszett és aznap csak 576 oldalán láttam bögrével. De aztán ahogy most néztem, már a konzolvilágnál is van. Ők úgyis szimpatikusabbak meg ugyanannyiba is kerül mindkét helyen, ezért előreláthatólag a konzolvilágot választom
De még egyenlőre nem adom le a rendelést... -
ot93
senior tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Én is tervezem náluk előrendelni (mert ha jól láttam náluk van olyan előrerendelői ajándék, amit máshol nem hirdetnek
)
lett valami fejlemény az ügyben? (ha én is náluk rendelném akkor tudjam
) -
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Mindegy, már nem aktuális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Mobil flották
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest