Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
batman91
üzenetére
Áh, addigra a maradék érdeklődésem is eltűnt a mellékküldetések miatti végtelen mászkálástól, pedig azokkal sem végeztem.
Igazából már vagy három napja mehettem volna a főmumushoz, még hátra volt egy rakás outpost, meg NPC kiszabadítás, szóval nem kellett sok energiát beleölni, hogy a végéig eljussak.Mindegy, az alapötlet nem volt rossz, de nekem valahogy az egész játék sokkal monotonabbnak és unalmasabbnak tűnt, mint akár az FC4. A random bliss-be ájulásról (Faith területén), meg az elfogócsapat falon át íjászkodó lehetetlenségeiről nem is szólva.

Történetvezetés meg nem létezik, kb. három küldetéssel plusz elfogócsapattal előbb szólhattam volna Eli-nak, hogy valójában már halott, pedig még élt. De hát ezt pletykálta az egyik civil a radar mellett, hogy szegény Eli ezt már nem érhette meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Diablo IV
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Citizen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából már vagy három napja mehettem volna a főmumushoz, még hátra volt egy rakás outpost, meg NPC kiszabadítás, szóval nem kellett sok energiát beleölni, hogy a végéig eljussak.