Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
Szubjektív: az elején örültem, hogy kijött és szépen fut a gépemen, majd nem örültem, mert nem erre számítottam, majd megintcsak örülök, mert kezdem megérteni...
Afrika... nagyrészt erről szól az élet napjainkban is azon a földrészen...
(Véres Gyémant, Hotel Ruanda, stb...) De ha elég óvatos vagy és nem csábulsz el, hogy rodeozz az utakon, akkor egy távcsövessel, pár kézigránáttal és egy jó dzsippel egész jól elvagy. Na meg a gyógyszerek... 
-
{Zodiac}
senior tag
Személyes tapasztalat alapján mondom, de dx10-ben valszeg kijön a kül.
cimborám gépe:
c2d@3220MHz, 2GB ddr2@920, ati 4850, dx9 (XP), 1280*1024, ultra high, (noAA, mert azzal villódzik neki, vagy mi) átlag fps-e: 29.xx
enyimé gépem:
az aláírásban, minden ugyan úgy van beállítva, kivéve nálam van 2xAA és átlag 33.xx fps
Miközben a 4850 jobb, mint a 8800GT. Szal ezért gondolom, hogy nv-re van hegyezve. De dx10 alatt már nem biztos, hogy ez lenne, nemtom.
-
{Zodiac}
senior tag
Szegény szöszke csajszit, miután kinyírtam mindenkit, véletlenül lefújtam lángszóróval... asszem megsértődött, mert azóta nem néz rám. De megköszönte!

-
{Zodiac}
senior tag
Average Framerate: 33,79
ultra, 4aa, 2af, dx9
-
{Zodiac}
senior tag
map editor: vasárnapi barbecue, a titkos búvóhelyemen, csak páran jöttek kocsival!
kép (2 MB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Véres Gyémant, Hotel Ruanda, stb...) De ha elég óvatos vagy és nem csábulsz el, hogy rodeozz az utakon, akkor egy távcsövessel, pár kézigránáttal és egy jó dzsippel egész jól elvagy. Na meg a gyógyszerek...
tényleg olyan érzésem van néha, hogy "de szar hely ez az afrika!"