Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem baj az, végülis nem vagyunk egyformák. Kinek a pap, kinek a papa

Én örülök annak, hogy maximálisan át tudom élni. És a készítők itt el is érték a céljukat. Ahogy olvasgattam a topicot, viszonylag hosszú játékról van szó. Namost ez nálam még hosszabb lesz, mert én szeretek mindent ötvenszer megnézni és gyönyörködni csakúgy. Meg átélni a helyszíneket. Még nagyon az elején járok, nemrég voltam Mike bárjánál
Hát az a helyszín rendesen megakasztott...a folyóra néző kis bár a rozzant műanyag asztalaival, rajta egy kis itóka meg néhány mocskos pohár. Közben fülem mellett süvít a szél, hajlanak a fák. Áhhh...
Hát kaptunk ilyet más játéktól kérem szépen?
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest