Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Amikor elindítod a játékot, akkor a főmenüben érdemes megvárni amíg megjelenik az ismerősöd és akkor valamelyikőtök meghívja a másikat egy csapatba, majd a csapatvezető joinol egy szerverre. Igen, ahogy csatlakozol szinte mindig más szervert dob be. Ha külön szerveren vagytok, akkor is tudtok csatlakozni a másikéhoz ha van hely.
-
LÁZ
addikt
Toltam én is, pár órát, bár fallout fan vagyok, még nem győzött meg, igaz én inkább a sp felől közelítettem meg a dolgot. A béta időszakot kipörgetem, aztán megvárom ha kijött, és vannak a véglegesről vélemények, ha nagyon tré lesz, akkor előbb a New California modot pörgetem ki.
az npc-k hiányát sajnálom, mert pár sokat dobott volna az egészen, de majd megjelenés után okosabbak leszünk, csodát persze nem várok, viszont ha javulni tud valamennyit, akkor már megfontolás tárgya lesz.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Át néztem pár gameplay videót amik a hétvégén kerültek fel. Vegyes érzéseket hozott ki belőlem. Viszont ami érdekes. Volt pár játékos aki már power armorral rendelkezett. Csodálkozom rajta mivel elvileg csak pár órát lehetett vele játszani 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)