Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ez azért érdekes, mert 13-as szinten, amin most vagyok a Feral Ghoul szó szerint egy lövésből fekszik. (Nagyon jó fegyó erre a 10 mm-es pisztoly, főleg, ha szert teszel a Calibrated változatára, nagyobbat sebez.) Betévedtem egy városrészbe, ott csapatostul járnak, tiszta Left for Dead érzés volt, ahogy hullámban jöttek, de nem okoztak különösebb nehézséget. Ráadásul a karakterem nem is erős különösebben, intelligenciára, meggyőző képességre van ráállítva, ezek 8-8, 3-as szerencse, állóképesség azt hiszem 4, egy-két fegyverhasználati pont elszórva és kábé ennyi. Sokat segít, ha nem Dogmeat-tal mész, hanem Codsworth-tal, az ilyen gyengébb ellenfeleket nagyon tudja osztani. Ja, és a Ghoulok gyenge pontja szerintem a lábuk. Ha az egyiket kilövöd alóluk, már nem tudnak olyan hatékonysággal támadni. VATS-ot használok szinte mindig, jelentősen megkönnyíti az ember dolgát. Nekem most a Deathclaw, a Mirelurk, a Yao guai számít legyőzhetetlen ellenfélnek, illetve bizonyos állatoknak legendary változatai, abból még a szúnyog is képes kicsinálni. 
Nem tudom mennyire volt ez spoiler, de biztos, ami biztos...
-
vvega30
senior tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Azért nem mindenki akkora király. Én csak kb 30+ szinten értem el a god modot, pedig szerintem jó sorrendbe pakoltam a pontokat

-
micafighter
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Csinálj képeket amin látjuk a perkjeidet, a fegyvereidet meg a páncéljaidat. A hunting rifle egy darabig jó aztán relative gyenge lesz, egy gauss rifle minden szempontból jobb nála, egyet leszámitva, drágább/ritkább bele a töltény.
-
NTonee
veterán
válasz
Picturemaker
üzenetére
ha voltál ott és nem láttál ennyi embert, akkor valószínűleg bug, vagy elmentek skandináv lottót játszani

egyébként nekem is szokott hülyeségeket írni. -
Ryder62
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Remélem jön majd mod rá.
-
gyimger
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Az a szép ebben a részben, hogy akár már 2. szinten belőheted akármelyik oszlop 10. perkjét.
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
Picturemaker
üzenetére
Szerintem ugyan abba a hibába esel amibe én, bármelyikre tehetsz ahol megjelent már a Vault boy figura, és nem csak a körvonala látszódik. az egeret lefele húzva tudsz scrollolni lefele.
Én egy ideig nem tudtam, hogy lejebb is lehet tenni a perkekre.

-
gyimger
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
A Sneakre már 3. szintű Agility-vel lehet pakolni. Semmi más követelménye nincs az első szintnek.
-
4264adam
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Tessék elolvasni mik a feltételek.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Picturemaker
üzenetére
Az is fasza lehetett

Nekem egyszer 999 lőszerem van a géppisztolyhoz, egyszer 0
@brumi1024
60-80% között pörög a 4 mag (i5-2400).
FPS az van ahol 60+ (Vsync on), van ahol 40 alá is beesik (7870 OC).
Csak a textúrák vannak ultrán, minden más medium-high, godrays off, depth of field low, view distance a csúszka harmadáig van csak tolva mind a 4, szóval azért eléggé visszavettem a beállításokból.
Ráadásul 1680x1050-ben játszom, ami azért 15%-al kevesebb pixel a full HD-nél... -
brumi1024
veterán
válasz
Picturemaker
üzenetére
Csak velük nem igazán állnak szóba a legtöbben (és nem mindegyikük élt akkor, ők sincsenek sokan). És más végigélni ezt a 200 évet meg más felkelni ennyi idő után. Az ő emlékei kvázi "tegnapiak", míg a ghoulok nem is biztos hogy emlékeznek rá, milyen volt 200 évvel ezelőtt. Egyébként még lehet találkozni a játék elején szereplő
is.Vault-tec-es ürgével -
pkornel
aktív tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
GTA V. MGS 5. Witcher 3. Pl ezekkel semmi gond sincsen.
-
pkornel
aktív tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Köszi és csak ennél az egy játéknál mert a többinél viszont minden okés?
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
Jobb bal egér gombbal forgatod, a mozgásbillentyűvel ugyanúgy közlekedsz mint normál módban, és vízszintesen nézve a görgővel közelít-távolít.
-
sheep
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Dob majd a játék, csak kóborolj...én eddig szinte nem is csináltam küldetést csak bitangoltam
8-as szinten találtam pl. .50-es snipert, 10-es szinten meg egy brutális félautomata rifle-t.
18 szinten találtam egy állat dobtáras távcsöves shotgunt. Általában a nehezebb ellenségek is jó cuccot adnak.
Amúgy sokat számít az is ha a sebzésre raksz perket!
Én a rifle perket eléggé kimaxoltam, több olyan fegyverem is van ami 100 feletti sebzést okoz. -
4264adam
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Az attól függ mennyi időt töltöttél a játékban. Én most csatlakoztam ehhez a játékhoz. Eleinte az Easy is nehéz volt. Nem rambo stílusú game. Majd vicc kategória lett az easy. Most Hardon vagyok és legtöbbször be rambozok a legendary szörnyek ellen is egy "24 táras 10MM-el +20damage perkel" 40cm-ről olyan 55-el sebez ami elég komoly ilyen távolságról.
-
macilaci23
csendes tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Hallgasd a Military frequency AF95. A quest végén kapsz egy jó puskát.
Én sokáig egy moddolt 10mm-es pisztollyal szaladgáltam. Lvl 15 környékén már jók esnek. -
micafighter
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Egyre jobb fegyverek fognak potyogni ne félj. Kb lvl 13ig kell kihuzni. Én lvl17 vagyok jelenleg, és normális fegyverek esnek olyan modokkal amiket meg se tudnék építeni még
Fentebb már linkeltem milyen fegyvereim vannak jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest