Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Érdekes. Akkor úgy tűnik egyenlőre csak én jártam jól az új AMD driverrel.
Mivel nem egy erőmű a VGA-m én azért nem ultrán nyomom, néhány dologból visszavettem kicsit (i5-2400, 7870 2GB @ majdnem 7950, 8GB ram, SSHD), de a legutóbbi update óta ha nincs köd, akkor Diamond City kivételével eddig szinte mindenhol megvan az 55-60 fps vsync-el, és végre nincs stuttering egyáltalán.
Mindez úgy, hogy fent van 8 látványjavító mod. Ezek között vannak 2K/4K textúrák, és elég komoly effektek. is.
Ha minden jól megy február végére meglesz a Skylake i5 meg a 970 hozzá. Kíváncsi vagyok ultrán, modokkal mit fog produkálni azon a rendszeren. -
micafighter
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Én ugy olvastam az a vga driver hibája.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Koszi a valaszokat uraim. Lassan akkor be kell fejeznem a vandorlast es nyomi a kuldiket, mert ez igy keves lesz
Nem akartam bemenni Diamond Citybe amig a terkep "felso" (folyotol felfele) reszet nem rakom rendbe 
Hasonlo kerdesem van az Abernathy Farmmal kapcsolatban. Oda se tudok epiteni, kell valami kuldi?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Én se látom miért ódzkodnak páran a modoktól. Minimális időt/energiát kell ráfordítani, és rengeteg pluszt kap az ember. Például nagyon érdekesnek találtam a játékban a power armor Targeting HUD fejlesztését. Igen ám csak a gyakorlatban elég hamar kiütközött vele kettő probléma: mindent szinez ugyanazzal a szinnel, és mindig (nem lehet kikapcsolni). Az első azért gond, mert a társaimat és ellenségeimet egyaránt beszinezi pirosra. Sötétben való magányos kóborlás közben nagyon nagyon hasznos volt hogy láttam az ellenséget, de amikor az egyik településemet kellett megvédeni, gyakorlatilag ellehetetlenitette a dolgomat, mert a piros szinezés miatt nagyon nehéz megkülönböztetni hogy melyik is van velem és melyik ellenem. Jobbra-balra rohangálnak a lakosaim is meg az ellenség is ami betámadt, és csak annyit látok hogy a piros alakok mozognak ide oda. Szóval bizonyos szituációkban megnehezitette a dolgomat.
Másik hogy nem lehetett kikapcsolni. Mászkáltam pl Diamond City-ben, mindenki piros volt, elmentem a településemre, mind a 30 lakosom piros, a több tucat védelmi turretem is piros, eléggé zavaró, párbeszédek közbe meg aztán főleg.
Kerestem egy modot a Targeting HUD-hoz, a mod segitségével személyre tudtam szabni: csak akkor kapcsolt be a targeting hud amikor elővettem a fegyverem. Már ez is felemelő érzés volt hogy nem volt mindig mindenki állandóan piros. A másik pedig hogy be tudtam állitani, hogy csak az ellenségek legyenek pirosak, a szövetséges illetve semleges egységek pedig halványzöldek, igy már nem az van hogy na melyik piros az ellenség, hanem egyértelmüen látom hogy hol vannak ellenségek, hol vannak a szövetségesek.
És ez csak egyetlen mod volt ami baromi sokat jelent számomra a játékélmény szempontjából. Jelenleg 113 aktív modom van, de szerintem estére lesz 120 is mert van pár új kiszemelt.
-
Snooker
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
Pár napja lett a windows újratelepítve és akkor (elvileg) a legfrissebb catalyst lett felrakva a vga-hoz
Viszont, hogy ha 7770-el ment lowon, akkor én nem tudom a 4850-el mit várok....
-
Chabe89
addikt
válasz
Depression
üzenetére
lvl 64-es vagyok és Explosive Shotgun + Combat Rifle kombóval tolom és gusztustalanul erős vagyok szóval muszáj volt visszavennem egy kicsit. Behemót ilyen 2-3 lövés volt.

-
válasz
Depression
üzenetére
Többet is ki lehet csalni belőle. Mondjuk kezdve godrays low beállítással.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Inventoryban rámész egy fegyverre és Q betű majd tetszőleges számhoz rendeled. Onnantol gyorsan fog menni.
-
brumi1024
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Külön SSD-n van a játék, mint a rendszer és még így is zavaróak számomra a töltőképernyők a többi kortárs AAA játékhoz képest.
-
Ptech
addikt
válasz
Depression
üzenetére
A 2-es szintű scrapper perk zöldre festi az olyan tárgyakat amibek betageltél hogy keresel, modról nem tudok hogy lenne ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Amazfit Active okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem akartam bemenni Diamond Citybe amig a terkep "felso" (folyotol felfele) reszet nem rakom rendbe