Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello,
Érti valaki ezeket az áttöltési időket a játékban?
- Az első betöltés, menüből elég gyors.
-- Utána viszont a játékban már iszonyúan belassul, pl a léghajón már nevetséges átmászkálni.
- ALT TAB után sokszor felgyorsul (esetenként azonban crashel ha sok képernyőn csinálom ezt, és zavaró
)
- Skyrim SE (ugyan az az alap engine) nem volt ilyen gondom
- Nem használok modokat (első nekifutásom)
-- Majd jó lenne később modozni, meg van saját mod ötletem is
- Steam overlayt és felhő syncet kikapcsoltam, bár nem ez volt a gond.Keresgéltem elég sokat online, de nem találtam semmi valóban használhatót (azaz aminek nincs komoly mellékhatása, pl új bugok a fizika számolás miatt), ha jól értem az alap probléma, hogy a játék engine fix 60FPS-re van kötve, ehhez sajnos valamiért az áttöltés is igazodik. // Skyrimban ez miért nem volt gond?
Nem új a gépem (SSD, 16GB DDR4 van), de pl: Cyberpunkban kb instant áttöltéseim voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)