Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Jó most nem ez a lényeg...
Annyi, hogy elvileg bírnia kéne a sok VRAMot is nem? Nekem anno random CTD volt, amire nem találtam magyarázatot, nyilván lehet valamelyik mod, de akkor miért véletlenszerű és nem mindig egy helyen.. Akkor gyanakodtam arra, hogy betelt a 8 GB de most már arra is gondoltam, hogy nem szeretné, ha sok?
Mellesleg SSD-re is gondoltam.. Hogy az alá jobb lenne.. Azt tudom, hogy az F4 esetében nagyon sokat számít, hogy SSD vagy HDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple asztali gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Futárcégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest