Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én nagyon bízom benne, hogy lesz újabb része!
Játszódjon más helyszínen nyilván, sőt az se lenne semmi, ha más országban játszódna, hisz elvileg, világszerte ilyen a helyzet, nem?Egy a lényeg, ha lesz új része, hogy a mentésekkel ne legyen gond! Hiába tettem át SSD-re, hiába szedtem ki minden mentés fájlt a könyvtárból és kapcsoltam ki a steames mentés szinkront, ugyan úgy csinálja, hogy betöltés közben néha fogja magát és megáll az egész, nem tölt be! Baromi idegesítő!
Lehet bezárni feladat kezelővel és indítani újra.
Mindezt teljesen eredeti steames játékkal, ami ugye frissítve van, hisz a steam szedi a javításokat, ha van és eredeti, nem mókolt, hekkelt Win 10 x64-en!
Driverekből minden a legutóbbi, dx. szintén. Már nem tudok mit kitalálni, hogy mi baja lehet.
Hiába néztem a külföldi fórumokat, azokból sem lettem okosabb, volt akinek az oldotta meg a gondját, hogy vissza tette a Win 7-et a 10-es helyett. Na én ezt tuti, hogy nem teszem meg semmi pénzért! Inkább játszom így akkor. Bár egy próbát megérne azért, de nincs semmi hangulatom emiatt most rendszert telepíteni, aztán meg vissza később..
A 3. résszel sose volt ilyen gond, pedig abból a GOTY kiadás volt fenn, igaz abból a virágbolti, mert még anno nem volt meg véve, mikor játszottam vele. Persze azóta már azt is megvettem, viszont azt a verziót meg nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Lenovo Legion 5 pro
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs