Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
Venyera7
üzenetére
Szerintem DLC.
Más:
Megy a hiszti Steamen, a Creation Clubbos bejegyzés alatt. Minden második hsz fuck you bethesda, nem veszek több bethesdás játékot meg hasonló értelmes megnyilvánulások.Csak azt nem értem miért fáj mindenkinek ez, mikor van alternatíva. Különben is nem kényszerít rá a Bethesda hogy meg vedd, egyszerű szkinekről van szó, pár ruha, páncél, fegyver. Ettől nem lesz több a játék. A Hellfire Power Armort már meg is találtam Nexuson.
A 100 kredit amit mindenki kap, kettő Pip-Boy Skinre elég. Én a feketét találtam egyedül szépnek a másik kettő túl csicsás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Indul a ChatGPT Health
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Raspberry Pi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VGA kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest