- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most vettem meg életem első Fallout kiegészítőjét a Far Harbor-t, csak sztem béna vagyok, mert nem ott kezdődik a játék. A főmenüben látom, hogy installed, de csak load game (lvl 56-os vagyok a főjátékban és ki van pörgetve) vagy new game van. New game meg ugye új játékot csinál. Hol bénázhatok? Vagy oda kell menni valahova? Előre is köszi!
Üdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crimson Desert
- Gitáros topic
- Linux Mint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest