- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most vettem meg életem első Fallout kiegészítőjét a Far Harbor-t, csak sztem béna vagyok, mert nem ott kezdődik a játék. A főmenüben látom, hogy installed, de csak load game (lvl 56-os vagyok a főjátékban és ki van pörgetve) vagy new game van. New game meg ugye új játékot csinál. Hol bénázhatok? Vagy oda kell menni valahova? Előre is köszi!
Üdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (13db maradt)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest