- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Már already fixáltam a nehézséget. Feltettem a 4:3-as UI / HUD fixet is, mert a láthatatlan lockpick egy "kissé" zavaró volt. Grátiszban játék közben Real Temp-pel monitoroztam a CPU hőmérsékletet; a maximum 52 °C volt, amivel én teljesen kiegyezem.
A Power Armor állat. A legjobb, hogy tudok épületek tetejéről brutálisakat esni / ugrani - fless a becsapódás. Már csak Warhammer-style orbitális pályáról kéne érkezni, páncélozott kapszulákban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Survival difficulty-n azért kedves volt lvl. 2-őn az a Deathclaw. Aztán ouch gg megfeküdt az ostoba fattya egy aknaszedés, majd egy kiégett autóroncs körül végbevitt szétMed-X+Buffout-ozott (nem is kellettek volna), Molotovos cirógatással egybekötött minigunos szökellés folyományaként.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513R // Ryzen 7 6800H // 16GB RAM // Samsung SSD 990 Pro 2TB + 512GB SSD // RTX 3060
- Asus Rog Strix G713R // Ryzen 9 6900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3080 8GB
- Prestige 14Evo A12M 14" FHD IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Új magyar Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16/32GB 512GB 2028-ig garis! Csak februárban extra akció!!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)