Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
válasz
bitpork
üzenetére
Micsináljál? Adjál neki.
Én már ultrán tolom a részletességet Eyefinity-vel 3840x1024-en egy fostos 7870-el és meg sem reccen a játék.

Persze nem néztem meg pontosan, hogy mit ír át az ini-ben a grafikus setup, ha ultrára teszed a textúra minőséget és tény, hogy először tettem ultrára és csak utána piszkáltam meg az ini-t. Viszont csak a kedvenceimet, az árnyékokat buzeráltam túlnyomórészt, tudod mennyire imádom őket, a felbontásuk meg aztán pláne rettenetesen fontos. Ott van például az
iShadowMapResolution=xxxx
sor az iniben. Próbáld ki, hogy megfelezed az értékét. Én simán megcsinálok ilyeneket és tudod mennyi különbséget látok utána? Egyszerű a stratégia. Megfelezed, ha semmi különbséget nem látsz felezd meg újra.
Azon kívül, hogy megszűntek a mikro akadások az állandó recegés és teljesen kisimult a játékmenet sprintelés mellett is kb. semmi különbség. 512-nél hagytam abba az a sort.
Távoli objektum részletesség amúgy szintén ultrán van nálam mindennek előtte, tehát simán feltolom azért, ami érdekel. Elhalványulása meg persze lowon, elég fincsi.Jajj a vérpistin besírtam, youtube videóból néztem párat, mert azt kerestem melyik emulátort használják, hogy a térkép monitor sarkán kint legyen folyamatosan, mert nekem csak a telefonomon megy a pip-boy térkép egyelőre, viszont a Win7 miatt nem tudom feltenni az MS mobiltelefon emulátorát, hogy a monitoron legyen a telefon képe, mert ahhoz Win8.1-kell legyen telepítve a PC-re, a hetesre nem megy már fel, hogy szarjanak sünt. A hetesre csak az az emulátor megy fel, ami még a korábbi windows mobile verziót emulálja, arra meg pip-boy nincs

Mindegy, videó, csávókám belép a grafikus menübe és látom az összes ilyen csúszkás elhalványulást áthúzta a jobb oldalra teljesen, kész. Megoldotta, úgy van maxon éééérted, ő maxon tolja az nem számít neki, hogy néz ki, csak maxon legyen… persze GTX980 az ott van, hogy az van neki, á teljes reménytelen bagázs. Nyomja a gameplay-t, fekszel a röhögéstől, mert van egy kb. 3"-os monitora, de feltolja a FOV-ot vagy 120-ra, mert az ő VGA-ja bírja érted és annak annyin kell lenni, aztán ettől a hangyányi embert nem találja el háromszor, csak ott szenved. Ráadásul én a 70-es FOV-val többet látok 3 monitorral 3db PVA paneles 19"-os monitor, (ami egy 57"-os magas felbontású képet jelent) meg összesen kerül a németeknél 23 ezer Ft-ba a három, mert már lassan ingyen adják a 19"-os monitorokat, de neki egy 23"-os van a mai napig, mert az a 120Hz-es és neki 120Hz-es kell, mert a VGA-ja bírja a 120FPS-t is, mert abból viszont mindig vesz vagy kétszázezerért egyet, de aztán ha minden megvan Fallout 4-ezik 120-as FOV-al. És ezeknek ezrével vannak követőik. Teljes reménytelen a mai fiatalság.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest