Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kokov

tag

válasz bitpork #4666 üzenetére

Micsináljál? Adjál neki.

Én már ultrán tolom a részletességet Eyefinity-vel 3840x1024-en egy fostos 7870-el és meg sem reccen a játék. :DDD
    Persze nem néztem meg pontosan, hogy mit ír át az ini-ben a grafikus setup, ha ultrára teszed a textúra minőséget és tény, hogy először tettem ultrára és csak utána piszkáltam meg az ini-t. Viszont csak a kedvenceimet, az árnyékokat buzeráltam túlnyomórészt, tudod mennyire imádom őket, a felbontásuk meg aztán pláne rettenetesen fontos. Ott van például az
    iShadowMapResolution=xxxx
    sor az iniben. Próbáld ki, hogy megfelezed az értékét. Én simán megcsinálok ilyeneket és tudod mennyi különbséget látok utána? Egyszerű a stratégia. Megfelezed, ha semmi különbséget nem látsz felezd meg újra. :K
    Azon kívül, hogy megszűntek a mikro akadások az állandó recegés és teljesen kisimult a játékmenet sprintelés mellett is kb. semmi különbség. 512-nél hagytam abba az a sort.
    Távoli objektum részletesség amúgy szintén ultrán van nálam mindennek előtte, tehát simán feltolom azért, ami érdekel. Elhalványulása meg persze lowon, elég fincsi.

Jajj a vérpistin besírtam, youtube videóból néztem párat, mert azt kerestem melyik emulátort használják, hogy a térkép monitor sarkán kint legyen folyamatosan, mert nekem csak a telefonomon megy a pip-boy térkép egyelőre, viszont a Win7 miatt nem tudom feltenni az MS mobiltelefon emulátorát, hogy a monitoron legyen a telefon képe, mert ahhoz Win8.1-kell legyen telepítve a PC-re, a hetesre nem megy már fel, hogy szarjanak sünt. A hetesre csak az az emulátor megy fel, ami még a korábbi windows mobile verziót emulálja, arra meg pip-boy nincs :DDD
    Mindegy, videó, csávókám belép a grafikus menübe és látom az összes ilyen csúszkás elhalványulást áthúzta a jobb oldalra teljesen, kész. Megoldotta, úgy van maxon éééérted, ő maxon tolja az nem számít neki, hogy néz ki, csak maxon legyen… persze GTX980 az ott van, hogy az van neki, á teljes reménytelen bagázs. Nyomja a gameplay-t, fekszel a röhögéstől, mert van egy kb. 3"-os monitora, de feltolja a FOV-ot vagy 120-ra, mert az ő VGA-ja bírja érted és annak annyin kell lenni, aztán ettől a hangyányi embert nem találja el háromszor, csak ott szenved. Ráadásul én a 70-es FOV-val többet látok 3 monitorral 3db PVA paneles 19"-os monitor, (ami egy 57"-os magas felbontású képet jelent) meg összesen kerül a németeknél 23 ezer Ft-ba a három, mert már lassan ingyen adják a 19"-os monitorokat, de neki egy 23"-os van a mai napig, mert az a 120Hz-es és neki 120Hz-es kell, mert a VGA-ja bírja a 120FPS-t is, mert abból viszont mindig vesz vagy kétszázezerért egyet, de aztán ha minden megvan Fallout 4-ezik 120-as FOV-al. És ezeknek ezrével vannak követőik. Teljes reménytelen a mai fiatalság.

Új hozzászólás Aktív témák