- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, ez még nem jött velem szemben. De ha meglátok ilyen halálfejjel díszített nevű kreatúrát, azonnal iszkolok tőle minél messzebb. Csak most kezdtem el fizikailag erősíteni a karakterem, fegyverek terén is igen csehül állok, nem sok esélyem lenne ezekkel szemben. Egyszer lekaptam jó messziről egy legendary raidert távcsövessel, hát eltartott vagy negyed óráig, mert elég ravaszul mozgott és bujkált a lelkem. Belefutottam már mezei Deathclawba (próbaképp beleküldtem egy rakétát, és pont nem érdekelte, aztán még kettőt, még mielőtt egy pofonnal le nem szedte a fejem...), hát alázott, meg volt valami legendary szúnyog vagy mi az isten, az is seperc alatt lerendezett. Szóval ezektől menekülök ezerrel, de már alig várom,hogy revansot vehessek rajtuk a sok sérelemért!
Ja, meg egyszer láttam a távolban egy hatalmas szupermutánst, azt hiszem Behemot, vagy mi a neve, elég szomorkásan sétálgatott egymagában, de nem volt kedvem megvigasztalni.Power Armort egyszer használtam,
, aztán valami kegyetlen gyorsan lemerült a telep, amúgy sem tetszett, nehézkes benne a mozgás, úgy éreztem, mintha egy szkafanderben lennék a Holdon. Szóval tök mezei gúnyában kóborlok, semmi extra.amikor mondhatni kötelező volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gran Turismo
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, meg egyszer láttam a távolban egy hatalmas szupermutánst, azt hiszem Behemot, vagy mi a neve, elég szomorkásan sétálgatott egymagában, de nem volt kedvem megvigasztalni.