Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem tudom de engem is érdekelne hogy meg tudjam köszönni neki mert nekem speciel bejön
Pedig nem sokat építkeztem még mert mást csináltam de vannak terveim és majd el fogok vele szórakozni
Úgy tudom amúgy hogy az F3hoz volt már építkezős mod, bár hogy azt ki találta ki.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- World of Tanks - MMO
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig nem sokat építkeztem még mert mást csináltam de vannak terveim és majd el fogok vele szórakozni