- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 10a – évismétlés
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Azt hittem a 4 már tényleg egy új motorral jön, de tévedtem.
Viszont így is sokat fejlődött látványra. A 3-ban pl árnyékok sem voltak. Itt már a Skyrimhoz hasonlóan lesznek. Meg tükröződések meg csillogások is.
Nem is értettem a sok rinyát mikor jött a trailer. Mindenki BF4 grafot várt vagy mi?
Viszont ahogy írtad, olyan is legyen a gépigénye és rendben leszünk

orichalcos
Csaj jövő májusig? Én kb 2 évre előre. Csak a Fallout 3-al elleszek még vagy 1 évet. 150 órám van benne de alig fedeztem fel a térkép 20%-át és még 1 DLC-t sem csináltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows Insider Program
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest