- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem fikáztam semmit, tényekről beszéltem. Te magad mondtad, hogy a konzol miért rosszabb, de ha én mondom, az akkor is tény, nem fika. Ami engem játék érdekel, azt egyet sem láttam 16k alatt konzolra (OK, 15.990). PC-re is van, amit eleve olcsóbban adnak ki, és nem is mind vacak.
-
katt777
félisten
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Én mikor kijöttem a "Barlangból" a főszálat követve elindultam Megatonba. Ott a CraterSide Supply-ban felvettem Moiránál a Survival Guide küldit. Azt szerintem érdemes megcsinálni, elég sok dologra megtanít játékügyileg is és a világot is kicsit megismered.
De volt jópár quest, ami ugyebár több lépcsős. Egy darabig megcsináltam, aztán mikor már keményebb fegyverek kellettek volna, akkor elkezdtem egy másikat. Átlagosan egyszerre 8 küldetés van elkezdve a listámban. Aztán mindig neki-neki ugrok egy-egy "lépcső"nek. De tovább nem csinálom, átmegyek egy másik küldire, majd folytatom valamikor
A "csak úgy kóborolok valamerre" nem szokott jól elsülni. Vagy csak ilyen városnéző körút szinten kifullad és nem találok semmi érdekeset, vagy belefutok egy egész hadseregbe, amit nem tudok likvidálni.
-
katt777
félisten
Hát én, mint Obli-fan, szintén beleszaladtam ebbe a hibába. Javaslom neked a fallout3nexus.com-ot, ahol remek modokat lehet letölteni ahhoz, hogy valamelyest normalizáljuk a játékmenetet. Szintén jó ötlet az XP-gyűjtögetés, amire Oblivionban nem volt szükség, itt viszont, a herélt motorral, annál inkább van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest