- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
"Na, hát, gondolom, nem lesz újdonság, de ez az egyik legjobb játék a PC játéktörténelemben!!"
750 órát játszottam vele eddig. Egyik ismerősöm feltette a nagy kérdést: nem unod még? Mondom nem, sőt mikor újra elkezdek vele gémelni fél év után ugyan olyan jó mint újkorában.Ha meg már kicsit uncsi akkor ott vannak a modok tucatjai. Ez az a játék amit egyszerűen nem tudok letenni.
Sajna a new vegas már nem tetszik annyira.
Oda modok ezrei kellettek hogy megközelítse a fallout 3-as élményt. Sztem az pont a helyszín miatt lett uncsi és furcsa. Most komolyan 2010-ben mikor megjelent valahogy nem láttam benne a fantáziát. Egy sivatagban kóborolni? Semmi sincs a térképen, a nagyobb felfedezni valók is max a barlangok. Tele van szórva map markerekkel de mik vannak megjelölve? Ugyvan minden jellegtelen bucka. Most az oké hogy a fallout 1 meg 2 nyomdokaiba akart lépni de sztem egy 3d-s játékban (elég furcsa így leírni 2012-ben) egy sivatagos pálya már nemhogy hangulatos hanem zavaró hisz üres. Ennyi erővel kimegyek a mezőre és rohangálok ott.
Szóval nagyon, de nagyon remélem hogy a fallout 4 az megint urbanikus környezetben fog játszódni. Ha annyira a nyugati partot szeretik akkor készítsék el los angeles, san francisco rombadölt mását. De van még város dögivel. Nem tudom ki hogy van vele de én azt szeretem (főleg sandboxban) ha van felfedezni való. New vegasban leginkább buckalakónak éreztem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Linux haladóknak
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest