- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
"Na, hát, gondolom, nem lesz újdonság, de ez az egyik legjobb játék a PC játéktörténelemben!!"
750 órát játszottam vele eddig. Egyik ismerősöm feltette a nagy kérdést: nem unod még? Mondom nem, sőt mikor újra elkezdek vele gémelni fél év után ugyan olyan jó mint újkorában.Ha meg már kicsit uncsi akkor ott vannak a modok tucatjai. Ez az a játék amit egyszerűen nem tudok letenni.
Sajna a new vegas már nem tetszik annyira.
Oda modok ezrei kellettek hogy megközelítse a fallout 3-as élményt. Sztem az pont a helyszín miatt lett uncsi és furcsa. Most komolyan 2010-ben mikor megjelent valahogy nem láttam benne a fantáziát. Egy sivatagban kóborolni? Semmi sincs a térképen, a nagyobb felfedezni valók is max a barlangok. Tele van szórva map markerekkel de mik vannak megjelölve? Ugyvan minden jellegtelen bucka. Most az oké hogy a fallout 1 meg 2 nyomdokaiba akart lépni de sztem egy 3d-s játékban (elég furcsa így leírni 2012-ben) egy sivatagos pálya már nemhogy hangulatos hanem zavaró hisz üres. Ennyi erővel kimegyek a mezőre és rohangálok ott.
Szóval nagyon, de nagyon remélem hogy a fallout 4 az megint urbanikus környezetben fog játszódni. Ha annyira a nyugati partot szeretik akkor készítsék el los angeles, san francisco rombadölt mását. De van még város dögivel. Nem tudom ki hogy van vele de én azt szeretem (főleg sandboxban) ha van felfedezni való. New vegasban leginkább buckalakónak éreztem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Tudományos Pandémia Klub
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest