Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
MEGVAN A HIBA!!!
Abit lapom van és a hőmérségletfigyelő alkalmazással akad össze. Ha ezt lekapcsolom akkor minden frankó! -
-
Sidaries
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A compatibilityt már próbáltam és az nem jött be. A Virtual PC a végső megoldás.
Addig egy kicsit játszogatok a driverekkel. -
Sidaries
őstag
Azt elfelejtettem írni, hogy egyszer már régen ment. Sp2 még biztos nem volt meg a vidkártya driver is más volt. Azért remélem mások oldották meg ezt a gondot valami egyszerű módon.
A neten találtam néhány javítási lehetőséget, de ezek vagy nem működtek, vagy olyan körülményesek voltak, hogy ki sem próbáltam őket. -
Sidaries
őstag
Három dolog miatt nyitom ezt a topikot.
1. Még nincsen neki.
2. A barátnőm éppen világvégés könyvet olvas és mondtam neki, hogy ha az tetszik neki akkor ez is fog. Ezért elővettem ezt a király játékot
3. A fő ok: Felinstalláltam és nem megy. Amikor elkezdek játszani vele, akkor mindíg elmegy a kép és fekete lesz minden. Amikor mozgatom az egeret, akkor ott visszaszínezi, de ez azért nem az igazi.
Volt valakinek már ilyen gondja? Videókártyadrivercserét majd ma csinálok, hátha az megoldja. Ja és az oprendszer az WinXp Sp2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

További ötletek kellenének.