Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Azóta már végig is nyomtam a játékot, deckert nem volt nehéz kinyírni a felturbózott lézerpuskával meg a legjobb páncéllal.
Viszont ha csak a főküldetéseket nézem, akkor elég rövid a játék, viszont a mellékküldetésekkel már kellő hosszúságú...
Ami még zavart, hogy Boneyardban előszőr elfogadom Zimmermantól azt a küldetést, hogy megölöm Razort, utána Razornak mondom hogy megfizet Zimmerman fiáért, utána kiderül, hogy a Regulatorok nyírták ki, és ad egy holodisket bizonyítékként és segíthetek nekik kinyírni a regulatoroket. Viszont miután végeztem a Deathclawokkal és a fegyverkereskedőknél azt választom hogy magamnak kérek fegyvert és nem azt hogy a barátaimnak, akkor sehogy se tudom megoldani a küldetést. Mivel ilyenkor csak azt érdemes választani a Razorral való párbeszédben, hogy akkor egyedül lesz gondom a regulatorokra. Viszont ha Zimmermannak elmondom hogy mi történt, akkor egyből lelövi a mellette álló regulator, ha meg elkezdem írtani a regulatoroket, akkor zimmerman is ki akar nyírni.
Elkezdtem a kettőt is, de az elején még nem tetszik annyira, remélem a későbbiekben lesz legalább olyan jó hangulata mint az 1-nek.
Viszont sokkal nehezebb is mint az 1, már az első küldetések egyikét alig tudom normál nehézségen normal combat mode-ban átvinni, azok a rohadt gekkók nagyon megizzasztanak, ha megyek Smiley-t megmenteni, még akkor is ha velem van Sulik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 2023, GPS + Cellular , Titanium 49mm , 3ÉV Garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Új Honor Magic 6 Lite Green
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont ha csak a főküldetéseket nézem, akkor elég rövid a játék, viszont a mellékküldetésekkel már kellő hosszúságú...