- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
McJames
senior tag
Két Samsungom van, mindkettő EIDE, pontos típus talán mindegy is. Egyikkel sem volt gondom emlékezetem szerint. Nekem korábban egy cimbora Maxtorját kellett rendbetennem, és elfelejtettem teljes gyalulás után még DOS-módban particiót adni, illetve egy tökéletesen új WD-vel jártam így.
-
HSNet
aktív tag
Particiót kéne rajta létrehozni, és utána meg is kell formázni.
Ha Windows 2K/XP akkor saját gép, jobb klick, kezelés, lemezkezelés
Ott a disk kiválaszt, nevén jobb klick, új partició (vagy inicializálás?), többi ablak értelemszerűen kitöltendő, amikor a partició kész, már látszani fog, de amíg a formázás nincs kész, addig ne kapcsold ki a gépet, és ne is akarj másolni a vinyóra.
Ha Win 9x/Me, akkor dos-ba bootolni, fdisk 5-ös gomb, disk kiválaszt, 1-es gomb (Create Primary partition), többi értelemszerűen, ha a particionálás kész, akkor gép reboot, reboot után particiót formázni. -
szatmazs
csendes tag
SZóval.
Bekötöttem egy új winchestert (Samsung sp1604n), mindenhol nagyon szépen látszik (bios, everest), de a fájlkezelőkben semmi nyoma. Többször eltávolítottam az illesztőprogramját és mindannyiszor szépen felismerte a win, még betűjelet is adott a meghajtónak de semmi eredmény.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel, vagy vigyem vissza hétfőn gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 Tb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest