- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Batman
őstag
Hali!
Mérlegeltem és úgy döntöttem zárom e topicot , mivel nekem is sok mindenem fáj jelen pillanatban és ha nyitnék mindegyiknek topicot nem hiszem hogy jo szemmel néznék.
Találtam 2 topicot amibe bele illik sőt a Tetőtől talpig-ban bármilyen testi problémáról lehet vitatkozni, ezt akár gyüjtő topicnak is nevezhetnénk.
Ha van bármiféle ellenvetésed akkor a jogos mod. topicban szivesen válaszolok mindenre.
Bővebben: link
Bővebben: link
üdv
Batman -
fLeSs
nagyúr
Sztem 1 vagy 2 kezelés egy jó csontkovácsnál simán ''kigyógyít'' a bajodból. Nekem legalábbis pikkpakk sikerült megszüntetnie a derékfájásomat 2 kezeléssel.
-
SpiT
tag
Olyan székben ülj, ami kicsit jobban meg van döntve hátra és sok súlyt levesz a derekadról!
-
lol
senior tag
-
Drizzt
nagyúr
Hát, nekem gerincferdülésem van, elmentem ilyen gyógytorna szerűségre, megtanultam, toltam egy ideig, aztán szépen lassan elfelejtettem a gyakorlatokat. Utána vagy két évvelé elkezdtem gyúrni, na akkor veszettül fájt a hátam, de nekem izmok kellettek minden áron, a hülye fejemmel. Még fájt egy ideig, de mostanában szinte semennyit nem fáj, mert a suliban a padon csak aludni szoktam.
Most a szünetben meg azért mozgok... 
-
Sziasztok!
Mi a helyes székmagasság? Hogyan üljek? Tényleg kellene az az óránkénti 10 perces szünet?
Vikthor
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Reklámblokkolók topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ő elmondja, mi a helyzet, lehet beirat gyógytornára, aminek javítania kell. Próbálj meg mindig ''kihúzva'' ülni, nemtom.
nemtudom, de vhogy nem jön össze nekem ez a ''jól'' ülés. Helyezkedek jobbra-balra, kinyújtom a lábam, hátra rakom sehogyse akar jó lenni. Ötlet?