- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyibur
tag
Előfizetéssel elfogadható volt az ára. A Mate20 5g is feleannyiba került egy év után előfizetéssel, amit most használok, kb addig, amíg végleg el nem fog romlani, a javíthatatlanságig. A Mate 9 -et egyik lányom használja, nincs rá panasza. Minden appot működtet, gyors, jól tud vele fotózni, stb. Persze gondolom az atomrakéta kilövéseket nem tudja megfelelően működtetni, minden mást, úgy tűnik, igen. Az akkura sem panaszkodik. Nem gondolkodik új készüléken. Abban nincs 5G de nem is akar érte külön fizetni. Szóval ennyi.
Árak: Mate 9 161.040 Ft 2017.11.10-én
Mate 20 149.820-Ft 2019.07.09-én
Mate 20 5G 149.820-Ft 2021.01.31. S ezek a készülékek még mindig modernek, nem voltak alsó középkategóriásak, ráadásul a legolcsóbb szolgáltatással vettem, mert arra van csak szükségem. Az 5G-t nem használom, filmeket tv-én vagy monitoron nézek. Mindegyiken működik minden program, ami kell. Sajnos a kapálás, favágás, permetezés, stb. még mindig rám maradt. Senki nem támadta meg a gépeket, a kelletlen programok meg az asszony gépén jelentkezik néha, de ő szeret mindenfélét neten vásárolni, angol, orosz, ukrán honlapokon bóklászni (kötési útmutató. kutyatápszer, s még ki tudja mi minden kerül figyelme körébe. Az is a tapasztalatom, hogy az új s újabb androidok sem tudnak porszívózni, betonozni, stb., de olyan fergeteges újdonságot, az élethez nélkülözhetetlen sem nyújtanak, ami miatt kezem-lábam törném, hogy a gépekre kerüljön. Persze másnak más a fontos, ami nem baj! "Bankolni" is tudunk veszély nélkül:-) -
Tyibur
tag
Csak ingatom a fejem. A Huawei Mate 9 a családban már hét éve működik, hibátlanul. Szóval az a véleményem, ha egy telefongyártó jó készüléket akar a fogyasztónak adni, azt megteheti minden felár nélkül. A "zöldnek lenni" szerintem nem azt jelenti, hogy ráfogjuk valamire, hanem azt, hogy tartós, jól és hosszú ideig dolgozó, korszerű eszközöket gyártunk, s adunk a felhasználó kezébe, olyat, ami rugalmasan kielégíti az igényeit. Persze, ha én állítom elő az összes alkatrészt, kevés energiával, kevés környezeti terheléssel, akkor az más, az lehet kevésbé környezet szennyező. A címkétől nem lesz zöld valami. Pl: természetfilm cím - a birkák élete, ill. akik a fűbe harapnak. Mind a kettő ugyanarról szól, csak más a hívószó. Ennél a kézibeszélőnél is ezt érzem. Vásárolt alkatrészek, szerelhető dobozban, csavarral, s nem ragasztóval rögzítve...Az irányt nagyon jónak tartom. De ettől ez még nem zöld, mert ki dolgozza fel újból a maroktelefonomat, annak alkatrészeit, ha már használhatatlanná fog válni? Az eladó visszavásárolja nyersanyag árban, bányászati produktumként? Nem kötözködni akarok! Csak gondolkodni próbálok. De jó hogy van ilyen is, elfér a több száz választék között.
-
cs.zs.
veterán
Ebben az elferdült (sznob) világban nem csak a telefonod státusz-szimbólum, hanem a cipőd, nadrágod, konyhaasztalod, széked, ... ... ..., mindened.
Akik megvilágosodtak, azok az erdei házuk tornácán a hintaszékben kortyolják a kedvenc italukat, és telefoncsörgés helyett madárcsicsergést hallgatnak. EZ lenne a fenntartható, nem az hogy milyen akku, meg milyen kamera. E 2 utóbbi semmilyen formában nem az. -
baryll
tag
Nekem van samu strapatelóm, amiről a gumírozás lemállott. Kínai telóm hátlapja széttört a felpukkadt akku miatt. Akkumlátort a régi telókhoz már nem gyártanak.
Ez a fairphone is csak max az otthon is cserélhető akku miatt nevezhető "fenntarthatóbbnak" mint a többi. Mi abban a fenntarthatóság, ha valami tönkremegy egy ilyenben, akkor az új alkatrész elkezdi "világ körüli" útját? -
Akinek az "elcseszett szülei" nem tolnak a segge alá új iPhone-t, az kénytelen lesz munka árán megszerezni a szükséges pénzt...
És akkor sem valószínű, hogy újat vesz... És a kis geek körünkön kívül is létező valóságban van, ahol örülnek egy működő mobilnak, meg egy ezres Stiftnek a munkába járáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged