- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
hali,
Tegnap este nekifeküdtem a dolognak, de nálam valamiért nem működik a szerszámos dolog. Vagy most az 50 vagy 100 db az egész bázisra vonatkozik, nemcsak az adott roboportra? Tudnál képet lőni róla, hogy mégis mi hogy van beállítva?
Amint látod Baboka, nekem se megy még ez a vezetékelés. Leszedtem jópár blueprintet a netről, azokban van mindenféle ilyen kapcsoló, de szerencsére előre be vannak állítva, így nekem nincs vele dolgom, működik magától. A Roboportnál át tudom állítani, hogy hány db robot legyen a rendszerben, de annyi, műshoz nem értek még

Az áramszolgáltatást sikerült helyreállítani, de nem vágom, hogy mi volt vele a baj. Ugyan raktam össze napelem és akkumulátor cuccot, de aksim egyébként is volt, a napelem pedig nem ad annyi plusszot, hogy az mentse meg a bázist. Jelenleg kétszer annyi a termelés, ahogy korábban is. Annyit csináltam, hogy raktam be plusz szénbányát, hogy tuti legyen elég ellátás hozzájuk. Biztos valami anomália lehetett ami miatt bekerült egy hurokba és nem bírta magát újraindítani úgymond. Levágtam pár gyártósort, hogy kevesebb legyen a fogyasztás és így már sikerült neki eleget termelni, aztán rákötöttem megint mindent és bírja...egyelőre.
Ma kiírtom a bogarakat vagy legalábbis annyit amennyit bírok a környéken, hogy legyen időm erre a nukleáris energia dologra és meglátjuk mi sül ki belőle...remélem nem Én sülök meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest