- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
hali,
Tegnap este nekifeküdtem a dolognak, de nálam valamiért nem működik a szerszámos dolog. Vagy most az 50 vagy 100 db az egész bázisra vonatkozik, nemcsak az adott roboportra? Tudnál képet lőni róla, hogy mégis mi hogy van beállítva?
Amint látod Baboka, nekem se megy még ez a vezetékelés. Leszedtem jópár blueprintet a netről, azokban van mindenféle ilyen kapcsoló, de szerencsére előre be vannak állítva, így nekem nincs vele dolgom, működik magától. A Roboportnál át tudom állítani, hogy hány db robot legyen a rendszerben, de annyi, műshoz nem értek még

Az áramszolgáltatást sikerült helyreállítani, de nem vágom, hogy mi volt vele a baj. Ugyan raktam össze napelem és akkumulátor cuccot, de aksim egyébként is volt, a napelem pedig nem ad annyi plusszot, hogy az mentse meg a bázist. Jelenleg kétszer annyi a termelés, ahogy korábban is. Annyit csináltam, hogy raktam be plusz szénbányát, hogy tuti legyen elég ellátás hozzájuk. Biztos valami anomália lehetett ami miatt bekerült egy hurokba és nem bírta magát újraindítani úgymond. Levágtam pár gyártósort, hogy kevesebb legyen a fogyasztás és így már sikerült neki eleget termelni, aztán rákötöttem megint mindent és bírja...egyelőre.
Ma kiírtom a bogarakat vagy legalábbis annyit amennyit bírok a környéken, hogy legyen időm erre a nukleáris energia dologra és meglátjuk mi sül ki belőle...remélem nem Én sülök meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- Brave
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Orion HS500 elado.
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- ÚJ BONTATLAN FÓLIÁS Nokia 3310
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Travelmate P414-51 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs