Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

válasz Bl.Gyo. #37107 üzenetére

Ez nagyon nehéz.

Egy jó tanács.
    Politikai csoportokban, ha van ilyen lehetőség írj névtelenül, vagy beállított becenévvel akkor nem nagyon tudnak jelenteni.

Nekem is valószínűleg a kálváriám egy u-o háborúval kapcsolatos csoportbeli hozzászólásom után indult mert ott nagyon sok o imádó ember van, és utána kezdek el támadni szerintem több fronton.

A profil visszaszerzése illetve tiltás feloldása nagyon nehézkes, ha visszaolvasol dokumentáltam részletesen. Mondjuk nálam feltörésről van szó nem tiltásról.

első időkben pár hétre eltűnt a profilom, azután hirtelen visszakerült szerintem ez automata kapcsolgatta a bejelentés alapján.

Még én se értem sajnos a végére, ha sikerül írok róla hosszabban, addig azt javasolnám, hogy írj az általam korábban összegyűjtött email címekre.

Illetve van két űrlap is amit korábban linkeltünk olvasd vissza.

Ami még fontos én azt ajánlanám, hogy minden lépésnél használd illetve kérdezd meg a mesterséges intelligenciát.

És nem csak Chat GPT létezik, én főleg Geminivel dolgoztam az ügyön, ővele külön szálunk van erre amit rögzített és emlékeztet visszahozza, tanácsot linkeket ad leveleket fogalmaz meg.

De nem szabad egyértelműen hinni neki bármiben és pl sokszor Chat GPT-vel is egyeztettem, illetve sokszor egymásnak engedtem őket, hogy beszéljék meg.

Új hozzászólás Aktív témák