Hirdetés
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
tylerddd
üzenetére
Ma nekem is eljátszotta ugyanezt, de én nem változtattam jelszót mostanában, csak kiléptettem a telót valamelyik nap és utána visszaléptem vele.
Általában PC-n használom, de most telón valami linket akartam messengeren továbbküldeni egy ismerősnek, erre jött az üzenet, hogy lejárt a munkamenet és jelentkezzek be.
Rámentem a bejelentkezés gombra, erre bejelentkezett, de se jelszót, semmit nem kellett megadni. Ennek sok értelme volt. (Mutatja is egyébként, hogy ma beléptem a telóról, Sándorfalváról természetesen, ahol még életemben nem jártam, de ezt már megszokhattuk.
Pedig nem hiszek a parajelenségekben, de az, ahogy ez működik, egyre inkább arra kezd hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_