Új hozzászólás Aktív témák

• csako

veterán

válasz chungee #20226 üzenetére

Leteszteltem :D (végül bonyolultabb lett a megoldás, már majdnem feladtam, de végül megértettem rendesen a működést)

Szóval a kérdőjeles részre nagyjából igaz, amit írtam. Ha a bejegyzés tulajdonosa készít egy bejegyzést, amin megjelöl, akkor te kiválaszthatod, hogy kik kerüljenek még a láthatósági halmazba, ha a tulajdonos úgy állítja be, hogy "ismerősök + megjelöltek ismerősei" (azért így írja a tulajdonosnál, mert az "ismerősök" az alapértelmezett beállítás a kérdőjelesnél). Ekkor ha "csak én"-re van állítva a kérdőjeles sorod, akkor a te ismerőseid nem fogják látni a bejegyzést sehol, ha nem ismerősei a tulajdonosnak vagyis mégsem kerülnek be a halmazba.
    A pipással azt állítod, hogy kik láthatják az idővonaladon, azok közül, akiket a kérdőjeles részen beállítottál. Akik nem tartoznak bele az idővonalas halmazba, de a "kérdőjeles" beállításéba igen, ők csak a hírfolyamban találkozhatnak vele.

Ha a tulajdonos "nyilvánosra" állítja a bejegyzést, akkor értelemszerűen nincs mit szabályozni a kérdőjelessel, ha pedig "csak én + megjelöltek", akkor nem bővíti az ismerőseiddel az a beállítás.

Új hozzászólás Aktív témák