Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krizmo_
    Topikgazda

én csak azt nem értem, hogy itt van egy ekkora oldal mint a FB és ilyen szar a keresője, pont azt a részt nem fejlesztik amivel az ismerősőket lehetne megtalálni.
    Az iwiw féle kereső 1000x jobb volt mint ez, ott lehetett szükiteni korra nemre megyére lakhelyre stb..
    itt meg ha nem tudod a pontos nevét akkor már buktad is sose találod meg, föleg ha nem olyan ritka nevű vagy más országban lakik. vagy egyszerüen férjhez ment és felvette a férje nevét.

vagy csak én nem tudom használni? hogyan keresnétek azt a személyt akinek csak a keresztnevét közelebbi lakhelyét,de nem pontosan ismeritek és a korát tudjátok megtippelni ,meg hogy milyen nemű?

Ilyen kevés adatból nehéz megtalálni valakit, főleg egy ilyen nagy oldalon. Plusz, korábban hangoztatták, hogy ez nem társkereső, és emiatt ilyen a keresője.

(#18920) csako
    "Az a baj, hogy sokan elrejtik az adatokat ismeretlenek elől ( én is :D ) szóval megtalálni valakit vak szerencse"
    Akkor valamit rosszul csinálsz, mert én kb. 2 másodperc alatt megtaláltalak. ;)

Új hozzászólás Aktív témák