Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Tudtommal az egyik kulcs azon a területen van, amit csak akkor érhetesz el, ha Thunder ledob oda, mikor megküzdesz vele Lady Gray kegyeirért.
A könyvekről meg én is úgy tudom, hogy egyet csak egyszer lehet adni. De lehet, hogy csak nem volt türelmem. Már azon felhúztam magam, hogy nem dönthetem el melyik könyvet tolom elé a készletből. Nagyon macerás, ha bizonyos könyveket, amik már hozzámkerültek (és persze letenni nem lehet), nem akarok eleinte odaadni. Márpedig variálnom kellett, mert ha túl sok gonosz könyvet adok, abból nem lesz Bright Wizard Hat.
Végeredményben talán ez az egyetlen küldetés a játékban, amit meg akartam csinálni, de feladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4503,95% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Végeredményben talán ez az egyetlen küldetés a játékban, amit meg akartam csinálni, de feladtam.