- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz
bolondember #5309 üzenetére
ne izélj már
igaza van Richternek, tényleg csak a jobbaktól lehet tanulni, inkább legyél utolsó a ph! fix-en, mint első, valami gagyi noname szerveren.
legalábbis nekem nagyobb örömöm telik abban (bocs), ha 1-2x beviszek detoxnak, vagy gabnak 1 heccsátot, mintha valami ismeretlen noob szerveren toronymagas első vagyok.
van egy cseh szerver asszem winet a neve, szerintem elég jó hely, cheaterekkel ott ritkán találkozom, az evilinside már kicsit keményebb dió (mostanában). -
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5283 üzenetére
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5280 üzenetére
miért kell uj alaplap? crossfire rendszert akarsz?
ahhoz már ajánlott egy dual core proci is. igzából 1 db x1950pro-t se tud rendesen kihajtani a mostani procid, pláne kettőt. -
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5264 üzenetére
azt ha beállitod, penetrátorral nem tudnak majd leszedni, mivel független leszel mindenfajta szögektől
az L, lite talán? nem lesz benne teljes játék, meg felhasználói progik.
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5242 üzenetére
még egy szavazat az x1950pro-ra
bár, ha tuningolni akarsz, a 7900gs jobb ebből a szempontból.
az x1950pro mellett szól a játékok egyre növekvő shader igénye, ez mindenképpen az ati(amd) kártyájának a javára billenti a mérleg nyelvét
no és a dupla annyi memória...
az is igaz, hogy a sapphire hűtési megoldásaiban nem igazán bízok. -
tzimash
őstag
kösz srácok, újratelepitettem eddig úgy néz ki jót tett neki.
-
tzimash
őstag
az mitől van, hogy kidob, vagy be sem enged invalid game assets vagy cd-key verification hibaüzivel? ha ujratelepiteném segitene? az elmult fél évben kb. 5x raktam ujra a wint, de a combatot nem szoktam ujratelepiteni, mindig bemásolom a config file-okat a dokumentum mappába ahová kell, azt kész. ezzel összefügghet a dolog?
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5121 üzenetére
arctic cooling accelero x2, vagy s1, utobbi passziv, de meg lehet támogatni ventivel, sőt x1900-es kártyánál muszáj is.
ha esetleg megveszed valamelyiket, és lesz benne egy heat spreader modulnak nevezett aluminium lapka, amelyik a kártyádra ugy sem kell, megbizniszelhetnénk valahogy
amit én vettem x2-t abban nem volt -
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5116 üzenetére
2,5 éve nem nézek tévét
videókari probléma ismerős, hetekig szivtam a hőmérséklettel én is, aztán vettem rá egy accelero x2-t, de még ez sem volt elég, mert a hőmérsékletszabályzókra is kell valami, a te kártyádnál asszem ilyen probléma nem lesz, az máshogy van megoldva.
kártyám hűtésének külön evolúciója van
ház szellőzése rendben van nálad? oldalát ha levennéd? vagy ha házon belül ráirányitanál egy ventit a karira? anno ez nálam 5 fok minuszt jelentett.a fegyverelről meg: kippittóly rulez
a szuperfegyókat meg rendszeresen felveszem, ha épp arra járok, de csak azért hogy más ne tegye, nagyon tud idegelni, ha azok valamelyikével csipnek el...
Richter:
még jó hogy nem vagy fanatikus fear gamer -
tzimash
őstag
Haxy nem találkoztunk a napokban valamelyik DM szerveren? eléggé tele volt veled a tö.. hócipőm
de az is lehet, hogy csak ugyanezzel a névvel nyomta valaki. -
tzimash
őstag
[SEC]... annyiszor láttam már, és fogalmam sincs mit jelent
valaki pls homályositson föl -
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #4712 üzenetére
akkor a videón miért pont van? azt hittem, valamit át kell irni .ini vagy .cfg fájlban.
pedig jó lett volna, amelyik játék engedi abban mindig pontot használok kereszt helyett. -
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #4708 üzenetére
mesélj nekem arról a célkeresztről légyszi! nekem is kell olyan!
mondd el amit hogy kell pls. -
tzimash
őstag
á dehogyis! de azért kösz! mindig azt nézem, van-e jel, vagy nincs a fejek fölött
legalábbis közeli találkozáskor nem mindig látom meg időben hogy barát vagy ellen a szemből jövő és mire tudatosul bennem szitává lőnek vagy felszögeznek a falra. szóval lassu a reakcióidőm, vagy nem tudom. deathmatch-nél nincs ilyen problémám. te ki voltál?
-
tzimash
őstag
köszi a szerót! egyszerüen képtelen vagyok tdm-t játszani
-
tzimash
őstag
nagy köszi a szervercsinálóknak! de ha már kettő van, muszáj hogy mind a kettőn tdm menjen? lentebb felvetette már valaki hogy jó lenne mondjuk dm is.... csatlakozom hozzá.
-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #2808 üzenetére
inkább 10%-ra! ez az egy nem tetszik a játékban, az eltúlzott unarmed sebzés. ki nem állhatom ha lerugják a fejem
-
tzimash
őstag
hm. köszi! ha igy látjátok akkor beszállok ma is
-
tzimash
őstag
a providence a ph-s szerver?
-
tzimash
őstag
este számithattok rám is
más.
egyik haverom is játszana fear combatot, de mindenhonnan kiesik pb hibaüzikkel.
összefüghet ez azzal, hogy mikrós nete van? van valami megoldás erre? -
tzimash
őstag
én most voltam előszőr, de szerintem még jövök, ha nem gond.
köszi a játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged