- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
RockHaRD #2184 üzenetére
Az tetszett ,hogy senki nem használt a szerveren sw-t , ment minden a maga utján de mikor már nagy elnőtt a különbség a csapatok között akkor MOD-al campelés meg hasonlok, azon jott tudttam nevetni , mikor az enmber szováteszi egyből ''kuss'' meg ''ki osztott lapot?'' . Azért ez mindig elismerése valaki játékának ,ha az ellenfélnek más eszközökhöz kell nyulnia
-
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD #2032 üzenetére
köszi mindkettőtöknek, kurva jó volt
Puki: Te az a fajta vagy akit ha lelőnek, egyből rohan vissza az eksön színhelyére és már dobja is a gránátot, majd a GA-val beugrik és darál mindent. Vagyis Pont olyan vagy mint énEgyütt nemigen mentünk most sem, de csapatjáték volt bőséggel és a jó hogy mindezt tudatosan játszottuk nem pedig ''csak így jött össze'' alapon
. Jahh és a maiból egy csomó ötletet merítettem a csütörtökire
Zsolt!!: Böfit azt nemvágomSniper, Gonzo, Stealth lesz a waron+még vki akit még nem döntöttek el. Olyan jól nyomja ez a büfi?
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
-
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD #1953 üzenetére
Volt nekem is egy olyan érzésem hogy ott vmi gebasz van, de elég profin mozognak szal nem hittem volna
CTF-et néha szoktunk nyomni Padreeval, az tényleg elég taktikus, köszi a tippet eszembe se jutott volna
de sugni senkinek nem fogok, h ki merre jár akkor be sem engedünkegyébként ezt a súgás dolgot könnyen ki lehet védeni: az ő operatőrük a mi csapatunkba lesz és fordítva
Jahh igen én duncot szeretném megkérni hogy legyen az operatőr ha ráér és van kedve, elvégre ő a fő problémamegoldó-seróbiztosító-csapatösszetartó. Ha nem ér rá vagy bármiféle okból nem vállalja akkor természetesen jöhetszSry de azthiszem ez így korrekt, ő nagyon sokat tett azért hogy egyeltalán még legyen PH!>>
szerk.: este várunk énis leszek
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD #1918 üzenetére
nekem nem jöttek be azok a ruhák, meg az én karim normálisan csak 10embert bír
Egyébként ha csökkented a felbontást akkor nagyobbak lesznek a dógok, ergo csökken a látótér
Beállítás: term minden minen/offon 1024-ben
Magi: én holnap meg holnapután melozok egész nap, szal sztem keress vmi durvább servert (=GK= Recruitingot ajánlom) és gyakorolj önállóan. szvsz a kihajlásokat kell erőltetni profi szintre -
Gab606
csendes tag
válasz
RockHaRD #1873 üzenetére
THX.
Amíg lövöldöztünk volt esélyem ellened (főleg MP 50-el), de mikor unarmed-al kezdtük nyomni .....
sorozatos halál
jah igen: ''éreztem''
de mikor elárultad a titkotfelcsillant a remény
de hamar szertefoszlottegyébként nem sokon múlt
a kidóbós rész is tetszett, csak tudnék célozni rendesen.... meg el kéne kerülnöm saját gránátokat
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD #1860 üzenetére
miatta költöttem 14k-t, h meglegyen a wow, amit utálok, de ő szereti ezdelol
Örülök neki akkor StompaR nekem sem a lvegőbe beszélt h majd újra nyomja
Naszal akkor war összehozható, ennek szívből örülökMég nálunk is van egy kis összekovácsolnivaló, amint látszik a topicból erősen szervezettek vagyunk
Arni: ahogy írod: bemásoltam mindenhova
szerk.: csak mondom a történteket, szal télleg nm
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD #1840 üzenetére
Hát igen az állomány nálunk is folyamatosan cserélődik, de szerencsére az ''elhagynak százak, jönnek ezrek'' jegyében, és azért van vagy 6-7 talán 8ember is aki azért már jóideje rendületlenül hajtja a fraggeket
. 2v2-t kipróbálhatjuk, de ha elő tudod halászni SupeRt akkor én majd nyaggatom StampaR-t és máris megvan a war4
FEARush: még a hőskorban lvl0 szintű nímandként vadászgattam vmi külföldi serveren, és szidtam én spectatorban a hülye camper meg N00B meg túlerben lévő ellent amikor megjelent ATi és aszongya:
következőben elkenjük őket. Émmeg néztem hogy mitakarezitt, de mondom még megvárom a kövit oszt hogyha volumen a srác majd a felénél eltippenek. Erre jött a kövi map: Spillkill, -=MaC=- GA-t ragadott énpedig elkezdtem ismerkedni az ASP-vel. Esküszöm magától ölt a a rohadt egerem mert nem tudtam elhibázni a lövéseket, -=MaC=- pedig olyan lendülettel rusholt hogy esküszöm egyedül is kirakta volna őket. Na én akkor aszittem hogy a legjobb Magyar fearkászt látom (nem tévedtem sokat).. Aztán legközelebb megint találkoztunk pubon és direk felírtam a klánnevet hogy majd itt ecsetelni tudjam milyen állatok lehetnek ezek, ugyanis ATi aztmondta hogy nem ő legjobb a klánban..
Szal igen, ha mostmár sajnos nemis jelentős (ritkán játszotok) de mindenképp az egyik legizmosabb klán vagytok szvsz
Arni: köszi de nem olyan biztos az a sorrend, azért ahhoz Neked, Tupapapának, Gabnak, Duncnak, Kabnak (holvagy b+??) is lesz egykét szavatok. Csak a miheztartás végett: Például tegnap Te és Gab is jobbak voltatok mint én
-
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD #1818 üzenetére
Örülök hogy nemcsak én látom így a dolgokat
Egyébként igazán összeröffenhetnétek ATival meg StompaRal+mégegy taggal és nyomhatnánk végre egy wart FEARush vs. PH!>>ahogy azt a hősidőkben megálmodtuk.
más: Tud valaki jelentős Magyar klánt az ismerteken kívül??? (XFF, FEARush)
megin más: nemtom kikazok de a war 4esnek gyakorolnia kellene néha mert ha neadjisten kihínak minket, akkor hiába állat rusher mind a 4 ha nincsenek összeszokva kurbli az egész.
és akko még egy: (annyi ötletem van most így reggeli kv-cigi után. hmm): Tupapapa igazán beszélhetnél Kratosékkal war ügyben, szvsz nyomhatnánk egy Slowmo-t+egy TDM-et
-
Padree
senior tag
válasz
RockHaRD #1256 üzenetére
Dezoxiribonukleinsav alapján? - naaz téleg f*szányos lenne
---------
Soak! Tevagyaz b+! ... Este körülményesen adtam elő (szokásomhoz híven), a lényege azlett volna hogy nemmindig aza mumus akinél látszódik valami bibi. Vagy baxunk ki mindenkit akinél vmi nem stimmel? - Mongyuk az esetek 90%-ában valszeg őa ludas. Mongyukezt komcsi szemléletmóddal nézve: a gyomot se lehet úgy kiírtani hogy ne sérüljenek a haszonnövények - szal simán beleférnek.
Amúgymeg tevonod kérdőre alkalmasságomat illetően, holott te bannoltad kia saját fórumtársad?!Nemszeretem a kirúgósdit, és nemszívesen hoznék ijen döntéseket, de azse jó ha admin nélkül fut a szeró, lásd tegnap az 1000 skulós GA.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged