- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
wildrain
addikt
Engem érdekel a dolog. Milyen szerveren mennénk? A te netkapcsolatodon? Mennyien férünk bele?
Ha szoktad figyelgetni a prohardveres fórumokat, akkor már találkozhattál a PH-s autóverseny topikkal, ami egy 10-12 fős társaságot fog össze. Egy bajnokságot bonyolítunk le éppen. Az f1ch egyik modját használjuk, az ETCC-t. -
Csepy
őstag
NA!!!
UPPP!!!!
Regards: Csepy -
Csepy
őstag
csak egyfajata practice és legalább jól szórakozol és megtanulsz vezetni is fokozatosan segítségek nélkül.
Persze minden ésszerű segítség engedélyezve lesz,de mindenki anynyit használ belőlük, amennyit nem szégyenl, lol! Én pl. csak traction controll-t szoktan néha hazsnálni.
Regards: Csepy
Ha most ráérsz, akkor gyere a CSEPY szobába,a játékban. Jelszó FUN! -
illusiON
őstag
ezt hzogy gondoltaD? van esetleg szervered? vagy amolyan ideigleneshoston játszanánk? mert most kaptam egy formulan force gp-t és szívesen játszanék, de nem vagyok vmi nagy játékos f1ben:( amugy a 2004es idényben játszanánk? az király, legalább lehetek baumgartner :D
-
Csepy
őstag
Hi all! (remélem azért lesz látogatottságom, lol)
Én már elég régóta vagyok tagja a nemzetközi F1 communitinak. Rengeteg frissítésem, pl. Autók, pályák, sisakok... találhatók meg a legjobb oldalakon, de eddig nem nagyon volt ídőm játszani. OK, egyszer 2. voltam egy nemzetközi bajnokságban, de ennyi. :DDD
Csak annyi lenne a dolog, hogy szeretnék funracelni (de szép szó) sok sok arccal innen, aki szereti az F1C-t és a Forma-1-es versenyzést.
A többit majd akkor beszéljükj meg, ha lesz majd jelentkező!
Regards: Csepy
Aktív témák
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- TP-Link Archer TX3000E Wifi 6 Bluetooth 5.0
- be quiet! Pure Base 500 Black - újszerű, 3 ventivel, eredeti dobozában
- Crucial 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz kit
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Elite 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 CL15 memória kit
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest