- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #11 üzenetére
labakhoz biztos ne erjen, az L1 vagy L2 hidak kozott maradhat, de mint irtam jo lenne ha mas is hozzaszolna!
-
venember83
nagyúr
lehet, hogy segitene ha valaki mas is megszolalna ebben a temakorben! pld olyanok akik nem csak hobbiszinten jartasak a PC-k vilagaban!
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #7 üzenetére
sztem nem gond, probald ki ha akarod, de EN eltavolitanam onnan! -regi rossz tapasztalatok miatt-
-
venember83
nagyúr
koromlakklemoso -> aceton. hatranya, hogy budos de azert leviszi az ezustmaszlagot.vattapamacs beleaztat acetonba es szepen torol utana, lehet hogy tobbszor kell torolni, de hidd el hogy oldja. utana procit hagyni, hogy ''megszaradjon'' es annyi.lehet, hogy van jobb oldoszer, de nekem ez bevalt!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest