Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
tag
De amúgy ti teszteket néztetek amgy az Open-ről, mert ott mindenhol kiemelik, hogy milyen jó a kamera rendszere, itt meg mindenki szídja. Legtöbb tesztben kiemelik, hogy foldablek között abszolút best (jó ez talán a Honor V Magic 2 vagy mi a neve előtt jelent meg, ahhoz viszonyítva nem tudom) és még sima flagshippek között is jó a Lytia szenzorral, a három látószöggel, a veszteségmentes 6x nagyítással, stb...
Szóval én pont a kamerát nem kifogásolom benne, főleg amúgy a Galaxy S24 Ultrában ugyanazok a lencsék vannak, mint egy S22 Ultra-ban, nekem inkább a mostmár 2 éves SoC-cal van bajom, pedig az Apex Edition gyöngyörű és nem értem miért nem lehetett benne (vagyis tudom, mert akkor külön kellene a frissítéseket optimalizálni, na de egy special edition ennyi figyelmet megérdemelne) feltolni a chipset-et egy Gen 3-ra... -
"Ha 1400-1600€ egy iPhone akkor egy hajtogatós telefonért sem sok ennyi "
Ebben egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy az iPhone is olyan árszinten mozog már, amit semmilyen fejlesztés nem indokolhat.
Tényleg minden relatív egyébként, mert engem pedig éppen a kamera képességek nem érdekelnek telefonban egyáltalán. A jó kijelző és a tartósan rendelkezésre álló teljesítmény viszont annál inkább, ahogyan a töltés sebessége is.
Ami miatt nekem az Open, és úgy összegészében a teljes foldable kínálat optimális lenne, hogy szemüveg nélkül (és lassan már azzal is) nehezen látom a kijelzőt. 40+ évesen nagyon nagyon jól jönne, ha például egy email megírásakor nagyobb betűméretet tudnék választani. A klasszik kijelzőnél hiába tolod fel a betűméretet, a többi részen (menü) feleslegesen batár és sokszor átláthatatlan nézetet kapsz. De az maximálisan igaz ,hogy csúcs áron csúcs hardvert is kell adniuk, nem lehet kompromisszum.
-
Túl vannak ezek még mindig árazva; nagyjából ezen az áron kellett volna nyitnia az Opennek, és most ilyan 1200 euró között is sok lenne, ha csak a chipsetet nézem. Ugyanakkor, azt nehezen tudom elképzelni, hogy bármire is kevés legyen ez az erő, és ha túllépünk azon, hogy pusztán technikai szempontból vannak erősebb mobilok már, és ehelyett ár/érték arányt nézünk, végső soron nem olyan rossz választás lenne ma sem, egy nyomottabb árcédulával. De ettől még baromi drága maradt így is, az 1500 euró pedig még mindig számottevően több,, mint amit a technikai tartalom indokol. Kifutó modellként, 1000 euró környékén vinnék, mint a cukrot, annyiért én is behúztam volna most egyet, 8gen2 ide, vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három szín és két konfiguráció közül lehet majd választani, állítólag hamarosan érkezik a OnePlus 13R is.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Asztalos klub
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest