- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIFLEE
csendes tag
Az tény, hogy olyan nagy újításokat nem hoz a főverziófrissítés de ha pl. egy app azt mondja, hogy android 9 a minimum akkor a 8-as nem igazán használható hiába feature-ben még elég. És bár most elég jó a régi verziók támogatottsága félek azzal, hogy mindenki egyre több évnyi frissitést igér egyenes arányosságban fog csökkenni a régi verziók támogatottsága.
-
Graphics
Jómunkásember
Nemondjamár...😭
Ha a jelenléteddel bomlasztod a közösséget, akkor vajon mire nincs szükség?Nem tudom már hány embernek szóltál be, a mobilarenat is kritizalod, vajon miért vagy akkor itt?
Csináld tovább, feltehetőleg magadat kipontozva könnyes búcsút veszünk tőled egyszer...
Segiteni sem kell. Oldd meg.
Igazad van. Nincs erre szükség.Finomkodni már nincs kedvem...
[ Szerkesztve ]
-
tag
Ha te szíved szerint valahol az Android 8 körül lennél, az igen nagy igénytelenségre vall. Mindemellett komoly tudásbeli hiányosságra, mert fogalmad sincs, hogy mennyit fejlődött a 14 a 8-hoz képest.
Engem a hideg kiráz a hozzád hasonló userektől, akik vesznek egy (jelen esetben) Motorolát, és onnantól kezdve frusztráltak lesznek, ha valaki kritikus az imádott telefonjukkal szemben.
Nem nagyon van olyan márka, amit ne használtam volna az elmúlt 12 évben (okostelefonokra gondolok), de sohasem voltam elfogult veled ellentétben, mert nincs olyan kibaszott gyártó, aki valamit ne cseszne el akár hardveresen, akár szoftveresen, akár minőségi összeszerelésben, vagy éppen árazásban.
De te biztosan jobban tudod, nemde? Az Edge 50-ed még akkor is 14-en lesz, amikor már a komplett konkurencia a 15-öt fogja futtatni.
Android fronton a Samsung mellett a Motorola a kedvenc márkám, de frissítés szempontjából jár nekik egy hatalmas pofon.
Részemről téma lezárva, számolj el magadban tízig és ha nem muszáj, ne írj semmit erre a hozzászólásra, mert nem vagyok hajlandó ahhoz asszisztálni, hogy mihamarabb elérd a következő rangot, ami a jelek szerint erekciót okoz neked.
Légy jó, használd egészséggel az Edge 50-et, kitűnő választás
No Cat No Life
-
tag
Nem vagyok lemaradva. A Razr 40 Ultra 1 éve van piacon és a tulajok még mindig várják az Android 14-et. Edge 40 Neo tulajok szintén és még sorolhatnám. Utóbbi esetében ez még megbocsájtható, de egy fél milliós telefonnál nem.
Gyorsan? Félkészen? Alig van modelljük és a 14 jó ideje kint van már, pont elég idejük lett volna, hogy stabilan, jól optimalizáltan kapják meg a tavalyi telefonok.
No Cat No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest