- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIFLEE
tag
Az tény, hogy olyan nagy újításokat nem hoz a főverziófrissítés de ha pl. egy app azt mondja, hogy android 9 a minimum akkor a 8-as nem igazán használható hiába feature-ben még elég. És bár most elég jó a régi verziók támogatottsága félek azzal, hogy mindenki egyre több évnyi frissitést igér egyenes arányosságban fog csökkenni a régi verziók támogatottsága.
-
Nemondjamár...😭
Ha a jelenléteddel bomlasztod a közösséget, akkor vajon mire nincs szükség?Nem tudom már hány embernek szóltál be, a mobilarenat is kritizalod, vajon miért vagy akkor itt?
Csináld tovább, feltehetőleg magadat kipontozva könnyes búcsút veszünk tőled egyszer...
Segiteni sem kell. Oldd meg.
Igazad van. Nincs erre szükség.Finomkodni már nincs kedvem...
-
kbyte1024
veterán
Moderáljak????
-
-
Loik
aktív tag
Ha te szíved szerint valahol az Android 8 körül lennél, az igen nagy igénytelenségre vall. Mindemellett komoly tudásbeli hiányosságra, mert fogalmad sincs, hogy mennyit fejlődött a 14 a 8-hoz képest.
Engem a hideg kiráz a hozzád hasonló userektől, akik vesznek egy (jelen esetben) Motorolát, és onnantól kezdve frusztráltak lesznek, ha valaki kritikus az imádott telefonjukkal szemben.
Nem nagyon van olyan márka, amit ne használtam volna az elmúlt 12 évben (okostelefonokra gondolok), de sohasem voltam elfogult veled ellentétben, mert nincs olyan kibaszott gyártó, aki valamit ne cseszne el akár hardveresen, akár szoftveresen, akár minőségi összeszerelésben, vagy éppen árazásban.
De te biztosan jobban tudod, nemde? Az Edge 50-ed még akkor is 14-en lesz, amikor már a komplett konkurencia a 15-öt fogja futtatni.
Android fronton a Samsung mellett a Motorola a kedvenc márkám, de frissítés szempontjából jár nekik egy hatalmas pofon.
Részemről téma lezárva, számolj el magadban tízig és ha nem muszáj, ne írj semmit erre a hozzászólásra, mert nem vagyok hajlandó ahhoz asszisztálni, hogy mihamarabb elérd a következő rangot, ami a jelek szerint erekciót okoz neked.
Légy jó, használd egészséggel az Edge 50-et, kitűnő választás
-
-
vence
aktív tag
Nem vitatkozni szeretnék, de most is ezt igazolod!
A 40 Neo épp a napokban kapta meg a 14-et.
És úgy egyébként, mi fontos nélkülözhetetlen dolgot hoz a 14,
hozott a 13?
Én szívem szerint valahol az Android 8 körül lennék, pár dolog pedig maradjon választás, telepítés kérdése.Ez a frissítés misztifikálva van, az évenkénti főverzió pedig sima átverés és csak a kuglinak jó !!!
De TE biztosan jobban megoldanád ezeket!
Fejlesztőket, SW-projektvezetőket mindig keresnek, miért nem jelentkezel, biztos vannak már jó referenciáid ... -
Loik
aktív tag
Nem vagyok lemaradva. A Razr 40 Ultra 1 éve van piacon és a tulajok még mindig várják az Android 14-et. Edge 40 Neo tulajok szintén és még sorolhatnám. Utóbbi esetében ez még megbocsájtható, de egy fél milliós telefonnál nem.
Gyorsan? Félkészen? Alig van modelljük és a 14 jó ideje kint van már, pont elég idejük lett volna, hogy stabilan, jól optimalizáltan kapják meg a tavalyi telefonok.
-
vence
aktív tag
Úgy tűnik kicsit le vagy maradva, mostanában sokat javítottak, +1 főverzió stb.
Az pedig, hogy nem dobnak ki gyorsan, félkész frissítéseket, a tulajok többsége inkább helyesli.
Én egyébként - ha tehetném - inkább régebbi verziókat használnék.
Leginkább csak felesleges dolgok jöttek az utóbbi években.
és egyre nagyobb Gugli mindenhatóság, kontroll és kémkedés,
engedély nélküli frissítések, adathasználat etc.Mi közük pl. valakinek az SMS-eihez?! wtf FY
-
Loik
aktív tag
Nagyon jó ajánlatokkal rukkol elő a gyártó az utóbbi időben, már csak a frissítésekre kellene nagyobb figyelmet fordítaniuk.
-
-
-
janeszgol
félisten
Annak mi értelme, hogy az SD6s gen 3 jóval gyengébb, elmaradottabb, mint az SD6 gen 1?
Csak wifi 5, LPDDR4x, csak 2 db A78-as mag, ufs 2.2, nincs 4K videófelvétel, most tényleg beleteszik az Adreno 619-et? -
janeszgol
félisten
A QC lemaradt SoC terén.
-
-
KIFLEE
tag
Ugyanaz a soc mint a g84-ben csak átcimkézve. :c
-
Korrekt közepes telefonnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Gitáros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Ford topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest