Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Hirdetés
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korrekt közepes telefonnak tűnik.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
KIFLEE
csendes tag
Ugyanaz a soc mint a g84-ben csak átcimkézve. :c
-
-
janeszgol
félisten
A QC lemaradt SoC terén.
-
janeszgol
félisten
Annak mi értelme, hogy az SD6s gen 3 jóval gyengébb, elmaradottabb, mint az SD6 gen 1?
Csak wifi 5, LPDDR4x, csak 2 db A78-as mag, ufs 2.2, nincs 4K videófelvétel, most tényleg beleteszik az Adreno 619-et? -
-
-
Loik
tag
Nagyon jó ajánlatokkal rukkol elő a gyártó az utóbbi időben, már csak a frissítésekre kellene nagyobb figyelmet fordítaniuk.
No Cat No Life
-
vence
tag
Úgy tűnik kicsit le vagy maradva, mostanában sokat javítottak, +1 főverzió stb.
Az pedig, hogy nem dobnak ki gyorsan, félkész frissítéseket, a tulajok többsége inkább helyesli.
Én egyébként - ha tehetném - inkább régebbi verziókat használnék.
Leginkább csak felesleges dolgok jöttek az utóbbi években.
és egyre nagyobb Gugli mindenhatóság, kontroll és kémkedés,
engedély nélküli frissítések, adathasználat etc.Mi közük pl. valakinek az SMS-eihez?! wtf FY
-
Loik
tag
Nem vagyok lemaradva. A Razr 40 Ultra 1 éve van piacon és a tulajok még mindig várják az Android 14-et. Edge 40 Neo tulajok szintén és még sorolhatnám. Utóbbi esetében ez még megbocsájtható, de egy fél milliós telefonnál nem.
Gyorsan? Félkészen? Alig van modelljük és a 14 jó ideje kint van már, pont elég idejük lett volna, hogy stabilan, jól optimalizáltan kapják meg a tavalyi telefonok.
No Cat No Life
-
vence
tag
Nem vitatkozni szeretnék, de most is ezt igazolod!
A 40 Neo épp a napokban kapta meg a 14-et.
És úgy egyébként, mi fontos nélkülözhetetlen dolgot hoz a 14,
hozott a 13?
Én szívem szerint valahol az Android 8 körül lennék, pár dolog pedig maradjon választás, telepítés kérdése.Ez a frissítés misztifikálva van, az évenkénti főverzió pedig sima átverés és csak a kuglinak jó !!!
De TE biztosan jobban megoldanád ezeket!
Fejlesztőket, SW-projektvezetőket mindig keresnek, miért nem jelentkezel, biztos vannak már jó referenciáid ... -
-
Loik
tag
Ha te szíved szerint valahol az Android 8 körül lennél, az igen nagy igénytelenségre vall. Mindemellett komoly tudásbeli hiányosságra, mert fogalmad sincs, hogy mennyit fejlődött a 14 a 8-hoz képest.
Engem a hideg kiráz a hozzád hasonló userektől, akik vesznek egy (jelen esetben) Motorolát, és onnantól kezdve frusztráltak lesznek, ha valaki kritikus az imádott telefonjukkal szemben.
Nem nagyon van olyan márka, amit ne használtam volna az elmúlt 12 évben (okostelefonokra gondolok), de sohasem voltam elfogult veled ellentétben, mert nincs olyan kibaszott gyártó, aki valamit ne cseszne el akár hardveresen, akár szoftveresen, akár minőségi összeszerelésben, vagy éppen árazásban.
De te biztosan jobban tudod, nemde? Az Edge 50-ed még akkor is 14-en lesz, amikor már a komplett konkurencia a 15-öt fogja futtatni.
Android fronton a Samsung mellett a Motorola a kedvenc márkám, de frissítés szempontjából jár nekik egy hatalmas pofon.
Részemről téma lezárva, számolj el magadban tízig és ha nem muszáj, ne írj semmit erre a hozzászólásra, mert nem vagyok hajlandó ahhoz asszisztálni, hogy mihamarabb elérd a következő rangot, ami a jelek szerint erekciót okoz neked.
Légy jó, használd egészséggel az Edge 50-et, kitűnő választás
No Cat No Life
-
-
kbyte1024
veterán
Moderáljak????
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Nemondjamár...😭
Ha a jelenléteddel bomlasztod a közösséget, akkor vajon mire nincs szükség?Nem tudom már hány embernek szóltál be, a mobilarenat is kritizalod, vajon miért vagy akkor itt?
Csináld tovább, feltehetőleg magadat kipontozva könnyes búcsút veszünk tőled egyszer...
Segiteni sem kell. Oldd meg.
Igazad van. Nincs erre szükség.Finomkodni már nincs kedvem...
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
KIFLEE
csendes tag
Az tény, hogy olyan nagy újításokat nem hoz a főverziófrissítés de ha pl. egy app azt mondja, hogy android 9 a minimum akkor a 8-as nem igazán használható hiába feature-ben még elég. És bár most elég jó a régi verziók támogatottsága félek azzal, hogy mindenki egyre több évnyi frissitést igér egyenes arányosságban fog csökkenni a régi verziók támogatottsága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen