Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Remington #66 üzenetére
hát ja ... tervek vannak ....
csak nagyon sokminden kell hozzá ...
a pénz egy dolog, bnőm nincs () munka miatt nem is tervezek, mert ilyen melóhely mellett nem lehet :'( , szal sok pénzem megmarad (
)
de az utánajárás. Hát az szörnyű
olyan MODD lesz, hogy két radi lesz benne, két külön vízhűtés
egy külön a procinak, egy 40x60-as radi, remélem a srác nekem adja el.
de ahhoz is
pumpa. (2x20,000)
CPU blokk (10.000)
most htévégn evszek egy radit, meg molex csatikat, meg VGA-ra zalman bordát.(17,000)
másik radi (15,000)
82.000 (mindjárt elájulok)
a vízhűtésben segít egy jó haverom, tanács, support, tárgyalás, ügyfélkapcs, minden
de kell a MODDhoz nem kevés fémlemez
40x60-asból legalább 4-5
meg 60x20-asból is kb 4-5
meg 10x60-asból 4-5 (ezeket nemtom hol fogom még beszerezni)
ezeket meg is kell munkálni, hogy olyan legyen, ahogy elképzeltem
(kellene hozzá helyszím, eszköz, ahol és amivel lehet kalapálni, fúrni, pontozni, ütni vágni)
majd le is kellene festzeni
még életemben nem festettem ablakkereten kíbvül semmit, és jpár fémlemezt össze kell maszatolnom próbaképp, hogy jó eredményt kapjak
PÜben elküldöm a terveket, ne lássa mindenki mekkorát álmodtam, csak ha tényleg meg tudom csinálni ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest