Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
"ami elromolhat,el is romlik"
ez való igaz, ma minden kinyúvadt, csodálkoztam hogy a táp még nem hisztizett valamiért
jugeen : való igaz, a listát mi is néztük egy darabig hogy most ezt milyen quantumfizika alapján szémolták, és rájöttünk, hogy ők a Total Pont részt vették figyelembe.
igy a 7.-től lefele mindenki 0 pontos, ezért az eredmények beadási idejét vették alapul.
ezért a kavarás
ALL : köszi még egyszer mindenkinek
tényleg jól esik

ui.: egy kis furcsaság amin meglepődtünk:
közvetlen a hely sorsolása után kiderült hogy a görögök az orrunk előtt fognak ülni.
rögtün beszéltük is atissal hogy látni fogunk akkor 1-2 csudát asszem.
erre : behoztak egy bazi nagy fém koffert, leültek, 2 pillanat alatt összegórták a gépet mindenféle lekvárság nélkül, beindtották, szétnéztek winbe és OFF.
dirib-darabra szedték és 2 órán keresztül csak a forrasztás füstjét láttuk az asztaluktól
én azt hittem betekeredek, ezek sz.rtak az alkotmányra hogy eredmény vagy valami, ültek és molyoltak
voltak még érdekes fazonok, de ha azt vesszük akkor mindenki érdekes volt, mert mindenkinél láttunk elmebeteg ötleteket. tapasztalatszerzésnek viszont kiváló volt minden

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tényleg jól esik