Hirdetés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
"ami elromolhat,el is romlik"
ez való igaz, ma minden kinyúvadt, csodálkoztam hogy a táp még nem hisztizett valamiért
jugeen : való igaz, a listát mi is néztük egy darabig hogy most ezt milyen quantumfizika alapján szémolták, és rájöttünk, hogy ők a Total Pont részt vették figyelembe.
igy a 7.-től lefele mindenki 0 pontos, ezért az eredmények beadási idejét vették alapul.
ezért a kavarás
ALL : köszi még egyszer mindenkinek
tényleg jól esik

ui.: egy kis furcsaság amin meglepődtünk:
közvetlen a hely sorsolása után kiderült hogy a görögök az orrunk előtt fognak ülni.
rögtün beszéltük is atissal hogy látni fogunk akkor 1-2 csudát asszem.
erre : behoztak egy bazi nagy fém koffert, leültek, 2 pillanat alatt összegórták a gépet mindenféle lekvárság nélkül, beindtották, szétnéztek winbe és OFF.
dirib-darabra szedték és 2 órán keresztül csak a forrasztás füstjét láttuk az asztaluktól
én azt hittem betekeredek, ezek sz.rtak az alkotmányra hogy eredmény vagy valami, ültek és molyoltak
voltak még érdekes fazonok, de ha azt vesszük akkor mindenki érdekes volt, mert mindenkinél láttunk elmebeteg ötleteket. tapasztalatszerzésnek viszont kiváló volt minden

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tényleg jól esik