- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
gombcomp
üzenetére
Hm...
Azt hogy én privátban mit egyeztetek tuingról egy adott lappal kapcsolatban, azt te nem tudhatod.
Az én lapom is Augusztus óta van meg, mivel szabi segítségével szereztem be, de sajnos közel egy hónapot nézegettem a dobozában mire a tengerentúlról beszereztem a ramokat.
Egyébbként nem vagyok villamos mérnök csak példának írtam.
Nálam egy alaplap beszerzése saját használatra nem épppen a gépházamtól függ, Egyébbként egy CM690-ben hasal(a cuccaimban látod) az UD9, ezt add össze, de ha igényled dobok képeket is.
Két hetet tapasztaltam a cuccot mire hsz.-t írtam az idevágó topikban, mivel nem akartam hogy hülyének nézzenek az idevágó topikban. Amúgy AMD csúcs kategóriáról válltottam i7-re, a hsz.-nak utánna nézhetsz az odavágó topikokban.
Az anyagiakról pedig az a véleményem mint neked, mellékesek.
Azt hiszem mindenre válaszoltam...
De inkább eszmét és tapasztalatot cseréljünk, mint egymás kóstolgassuk,nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest