- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
faster
nagyúr
nekem egy másik fajta about:blank spywareval akadt problémám, fent említett fájlokat nem találtam, a megoldás: ad-aware csak akkor szedi le teljesen, ha az XP csökkentett üzemmódban fut.
-
MasOyama
őstag
Panda Internet Security-t ajánlom mindenkinek. Van benne spy ad mindeféle reklám írtó, tűzfal is van, és virusírtó. Egy biztonsági csomag. :)
-
Cane
őstag
Az about:blank kezdőlap a következőket csinálja:
''sunyi'' településkor IE alatt netező szerencsétlen alany látja, hogy elsötétült a kép kb. fél másodpercre, majd visszajön a kép. Aki résen volt az a dos-os parancssor kurzorját láthatta a fekete képernyőn egy pillanatra. Ez a fenti folyamat (elsötétülés) kb. még megismétlődik 2-3 szor. Ez amiatt jött létre mert a böngésző elindította a notepad.exe külső(!) file-t. Innentől kezdve él a törölhetetlen about:blank ablakunk. Jöhet adaware, minden proggy, látszólag tökéletesen le is szedi, de egy reboot, kezdőlapfrissítésre visszajön minden.
Likvidáció ON ;]
Hála egy jó cimbimnek, aki ''visszafejtette'' az about:blank kezdőlapot és a következő beépült file-októl kell gépünket megszabadítanunk csökkentett mód parancssorban, azaz törölni kell a C:windowssystem32 könyvtárból a következő file-okat (del paranccsal):
SQLF.DLL
PLH.DLL
NOTEPAD.EXE
WIN.DLL
(A felsorolt 4 file egy időben jött létre!)
majd vissza-át nevezni a szerencsétlenül járt eredeti NOTEPAD.EXE.BAK file-t NOTEPAD.EXE-re (ren paranccsal).
Likvidáció OFF. ÁMEN. Reboot. :P -
Bash
őstag
Én is csak csatlakozni szeretnék a témához. Javaslom, hogy használjátok a keresőt. Én ezeket találtam vele: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=kezd%F5lap&show=AND&ssep=%20&sid=[/L]
Több megoldás is elhangzott ebben a kettőben:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34700[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16274[/L] -
reben
csendes tag
Csak kapcsolódni szeretnék a témához, nekem is hasonló a problémám, hiába állítom be az általam kívánt oldalt kezdőlapnak, mindig visszaállítódik, csak nekem valami idétlen ''HOT-SEARCH.COM. kezdőoldal lép a helyébe. Lefuttattam mindenféle programot (AD AVARE 6, ASHAMPOO, de semmi nem segít, a vírusirtó sem jelez semmit.
-
malter
csendes tag
Egyszerre csak az eddigi kezdőlapom helyett mindíg egy üres oldal (abot:blank) jelenik meg mikor elindítom a böngészőt. A beállításoknál hiába rakom vissza mindíg amit én akarok kezdő lapnak, folyton visszarakja valami.
Gondolom valami Ad vagy Spyware lehet, de már lefutattam az Ad-aware-t és nem segített. Hol kellene a registryben kotorásznom hogy megtaláljam ami ártakja vagy mit csináljak eggyáltalán?!
Légyszi segítsetek,sűrgős lenne,köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest