Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Grillo #142587 üzenetére
"van-e esély, hogy valamivel kiszedjem a háttérzörejek egy részét "
Audacity elég értelemszerű, YTon rákeresel, egy olyan részt kell kijelölni amikor nem pofáztok csak háttérzörej van, abból vesz mintát és kiszűri az egész anyagból. Nekem elsőre ez volt a bonyolult, hogy legyen 5+ másopderc amikor nincs más hang...
"Ja, és veszek mikrofont...
Milyet?"
Mondtam, hogy van 27 féle, megmutatom, kölcsön adom, oszt ami műxik majd olyat nézel és lehet nem is lesz drága. Ha meg egyszerű vezetékes 3-5 méter zsinórral jó, ami megy a Panába, olyanom van felesleg is.
Ja, ha már zaj, akkor hallgasd meg a jobb csatornát, az a mikrofon amibe beszél, balban van a kamera mikrofonja, ami a képet veszi. Kb. akkora zaj volt a teremben.
"30p /60 legyen."
30/60at idehaza nem szeretem, maradjon meg Ázsiának, de ha egyforma a kettő, akkor még jóvanja, mert YT blogookról meg hasonló helyekről úgyis olyan hajmeresztő dolgok jönnek videózásban, hogy kb. úgyis mindegy mindennek. Világukat nem tudják. Én szeretem a szabványokat betartani, akkor nem ér meglepetés meg akkor sem ha le kell adni az anyagot vagy mással összedolgozni.
Optimális hely meg sosem lesz, bíztatólag mondom, hogy mindennel is be fogol szopni. Műszaki részét meg majd Qnadam megmondja, én úgyis öreg pöcs vagyok, nem értem sem a 4k igényeket sem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- SQL kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 6GB 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 KC 15.6" FHD IPS i5-10500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- RAZER PRO TYPE ULTRA - EU
- MSI GF63 Thin 11UD, RTX 3050Ti, i7-11800h, 16GB RAM, 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming FX506IU-AL014T, Ryzen 7 4800H, GTX 1660Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest