Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Grillo #142587 üzenetére
"van-e esély, hogy valamivel kiszedjem a háttérzörejek egy részét "
Audacity elég értelemszerű, YTon rákeresel, egy olyan részt kell kijelölni amikor nem pofáztok csak háttérzörej van, abból vesz mintát és kiszűri az egész anyagból. Nekem elsőre ez volt a bonyolult, hogy legyen 5+ másopderc amikor nincs más hang...
"Ja, és veszek mikrofont...
Milyet?"
Mondtam, hogy van 27 féle, megmutatom, kölcsön adom, oszt ami műxik majd olyat nézel és lehet nem is lesz drága. Ha meg egyszerű vezetékes 3-5 méter zsinórral jó, ami megy a Panába, olyanom van felesleg is.
Ja, ha már zaj, akkor hallgasd meg a jobb csatornát, az a mikrofon amibe beszél, balban van a kamera mikrofonja, ami a képet veszi. Kb. akkora zaj volt a teremben.
"30p /60 legyen."
30/60at idehaza nem szeretem, maradjon meg Ázsiának, de ha egyforma a kettő, akkor még jóvanja, mert YT blogookról meg hasonló helyekről úgyis olyan hajmeresztő dolgok jönnek videózásban, hogy kb. úgyis mindegy mindennek. Világukat nem tudják. Én szeretem a szabványokat betartani, akkor nem ér meglepetés meg akkor sem ha le kell adni az anyagot vagy mással összedolgozni.
Optimális hely meg sosem lesz, bíztatólag mondom, hogy mindennel is be fogol szopni. Műszaki részét meg majd Qnadam megmondja, én úgyis öreg pöcs vagyok, nem értem sem a 4k igényeket sem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel