Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipa75
csendes tag
Az első két link a mintapélda, amilyenné varázsolni kellene tulajdonképpen az én (3. link ) táblácskámat. Amennyire értek hozzá, tulajdonképpen a mintafeladatokon a fülek egy logikai sorrendet is jelentenek a feladatmegoldásban. Annyi, hogy ott kettő file-ban oldották meg, ami nekem feltétlen egyben kellene.
Nem tudom, hogy így érthetőbb lett-e a dolog..
Sajnos, ennél jobban nem tom elmondani, mert nagggyon nem értem.
-
Pipa75
csendes tag
Naggyon durva, de félek, hogy még kérdezni sem tudok..
Van egy csodálatos mintapéldám, amihez hasonlót kell összehozni. Alapadatokat gyűjtögettem, és szinte meg is állt a tudományom. Mintapéldát nem tudok küldeni itt, ugye?
A lényeg a pivot, hozzá a diagram és egy Fkeres minimum, ami a pivot ellenőrzésére szolgálna, ha igaz.. -
Pipa75
csendes tag
Sziasztok!
Excel-mágust keresek! Gyönyörűséges feladatom van, kimutatást (pivot?) kell készítenem diagrammal, és Fkeres függvénnyel vmi ellenőrzést kell beleépíteni. Az alaptábláig eljutottam, vmi problémát is generáltam.. de szószerint csak probléma maradt!!!
Kínai ez nékem!!
Segítség!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A lényeg a pivot, hozzá a diagram és egy Fkeres minimum, ami a pivot ellenőrzésére szolgálna, ha igaz..
Fferi50