Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm, ez így megfelelő lesz nekem!
-
Ez magyarul hogy néz ki? =MIN(IF(ISERROR(A1:Z100),ROW(A1:A100)))
#47911Fire/SOUL/CDNdrewSunix
Nekem úgy kellene igazából, hogy egy cellába írja be, hogy talált #HIÁNYZIK eredményt egy adott tartományban.
Ennél a hahiányziknál az összes cellát eredményül adta egy újabb óriási táblázatban. -
Hello srácok!
Van nekem egy szép nagy táblázatom, sok oszloppal és sorral, benne sok képlettel.
Milyen módon tudnám egyszerűbben ellenőrizni, hogy valamely oszlopban van-e esetleg #HIÁNYZIK képlethiba, a szűrős egyesével lenyitogatós és legalulra tekergetés helyett?Köszi előre is a segítséget!
-
Sziasztok!
Valamiért a HÉT_SZÁMA függvény nem megfelelően adja meg az aktuális hét számát 2021-ben. pl:
2021.01.20 - =HÉT.SZÁMA(D3;2) eredmény: 4
Már pedig ez a dátum a 3. héten van még csak.2021.01.13 - =HÉT.SZÁMA(D4;2) eredmény: 3
Ez pedig a 2. hét közepe hivatalosan.Mi lehet a probléma?
Köszi a segítséget!
-
Sziasztok!
Office 365-ben szeretnék egy Excel fájlt a szerveren úgy beállítani, hogy senki más ne tudja megnyitni szerkesztésre csak én. Azaz a többi usernek kizárólag olvasásra nyitható meg alapból, amíg én szerkesztésre is meg tudom.
A lényeg, hogy ne kelljen keresgetnem éppen ki és miért stoppolja azt a táblát amit amúgy is csak én szerkeszthetnék, mindig szerkesztésre tudjam megnyitni.Köszi a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50