- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
Delila_1 #38270 üzenetére
Azt értem, hogy mit kéne csinálnia.
Azt viszont nem, hogy miért nem csinálja. Biztos nálam a hiba, de mivel nem látom át, így nem tudom, hogy hol rontom el.
1.: Betettem a színeket bal fentre (kapott a táblázat fentre még egy sort, hogy ki is nézzen valahogy, tehát a panelrögzítés D5-nél van)
2.: Kijelöltem A1-C4, Kamera ikon klikk.
Kijelöltem egy területet a szerkesztő léc alatt kb akkora, mint a kijelölt terület, megjelenik a "kép". Baloldalt, Név mezőben megadtam "Doboz" nevet.
3.: Elmentettem xlsm kiterjesztéssel.
De most már annyit birkózok itt, hogy azt se tudom, hogyan rendeltem egyszer a makrót a laphoz (már, ha azt csináltam). Most hiába klikkelek a Makrók ikonra->Makrók megjelenítése vagy bármire ott vagy a képen jobb klikk Makró hozzárendelésre. Adnék egy nevet a makrónak (mondjuk: doboz-makró), hiába OK, de semmi, azt se tudom hova kerül, mit szerkesszek, hova másoljam be az általad írt makrót?
Itt valami nem ok számomra.
Help... -
HoTaZo
addikt
válasz
Delila_1 #38263 üzenetére
Nálam Kamera néven van, de mivel rögzül azon a helyen, ahová teszem, így ugyanúgy csak a bal felső üres tartományba tudom kivetíteni. Nem rossza a megoldás, de ha valamilyen módon úsztatni lehetne, akkor tudna úszkálni a dátumok felett, mert az hétről hétre halad balra.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Delila_1 #38261 üzenetére
Szóval, akkor nem hiába nem találtam a megoldást arra, amit akartam.
Persze, a színek áthelyezése is egy megoldás, de ha bővül a színek száma, akkor több hely kell nekik oda. Akinek meg készül, nem biztos, hogy fog átalakítással is bíbelődni.
De, akkor maradok annál a verziónál.
Köszönöm! -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy egyszerű dolgot szeretnék, de nem találom rá a megoldást.
A képen szereplő táblázat 1,2,3-as sorát és az A,B,C oszlopát akarom rögzíteni (ami szürke).
Bármit próbálok (amit ismerek az Excelben), sehogy se jön össze. Mindig megy az egész D oszlop, de annak csak a 4. sorától akarom.
Van rá megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest