- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi666
csendes tag
válasz
Delila_1 #42933 üzenetére
Azért raktam aposztrófok közé, hogy szövegként kezelje, és csere keplettel növeljem a fájl sorszámot a képletben. (1600,1601....)
Mintha "lehuznám" a képletet.
Más megoldást nem találtam rá.
Ugye fájlra hivatkoztam, és azon belül nem engedte a sorszámot változóként kezelni.Egyébként sikerült megoldani.
Csere keplettel megnoveltem a fájl sorszámokat.
Majd újra beillesztettem az egész szövegként kezelt képletet, mostmár képletként 🙈 -
rudi666
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy másik munkafuzetből kéne cellakra hivatkozni, és a fájl sorszámot folyamatosan növelni. Ahogy a képen látszik csak csere függvénnyel tudtam megoldani.
Ha ezeket a cellákat újra beillesztem, de nem képletként, hanem értékként, akkor egyesével végig kell kattingatnom, és entereznem, hogy lefusson.
Ha valaki tud rá megoldást hálám örökké üldözni fogja🤣
Röviden be van illesztve a keplet, hogy tudom tömegesen lefuttatni, hogy ne kelljen belekattintani, és enterezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest