-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsizsiZsozsó
tag
Szia!Köszönöm a segítséget az online viewerrel gond nélkül megjelenik a táblázat, van 2007-es officem, és ott is gond nélkül megtudom nyitni a programot. De nekem az lenne a fontos, hogy a 2013-as officeban tudjam megnyitni 100%-osan az office 2007-ben szerkesztett excel fájlokat, ugyanis munkahelyen csak az van. Tehát nekem azért lenne fontos, hogy a 2013-as office nyissa meg. Ne kelljen konvertálnom stb, ezért gondoltam valami alapbeállításra először, mert a mostani excel fájlomon kívül van még vagy 30db 2007-es excel fájl amit hasonló módon hibásan nyit meg a program.
-
ZsizsiZsozsó
tag
Valakinek esetleg valami ötlete?
-
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, miért van az hogy Office 2013 programcsomagban, azon belül is az Excelben miért nem tudok tökéletesen megnyitni Excel 2007-ben szerkesztett xls. fájlt. Az összes létező kompatibilitási csomagot letöltöttem az Office 2013-hoz. Ami office 97-2003-as fájl formátumú azt gond nélkül megnyitja a program ami Office 2007 kiterjesztésű, azt nem tudja 100%-osan megnyitni/konvertálni a sorok elvannak csúszva excelben stb. és mindig ezzel az üzenettel indít az excel: "Nem egyezik meg a(z) ...nevű.dokumentum.xls fájlformátuma és kiterjesztése. Lehet, hogy a fájl sérült vagy nem biztonságos. Ne nyissa meg a fájlt, ha nem bízik meg a forrásban. Megnyitja a fájlt?" Természetesen megnyitom a fájlt mivel egy 2007-es Office Professional programcsomagban lett szerkesztve, megnyitom és a sorok elvannak csúszva betűk nem olvashatóak rendesen. Valakinek valami ötlete esetleg? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged