-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Valószínüleg primitív kérdés de sehol nem találom hol tudom beállítani, hogy ha entert nyomok ne lefele hanem jobbra ugorjon.
Illetve ezt dokumentum tárolja, mármint a műveletet? (hogy ha beállítom a pc-n akkor mobilos editnél is jobbra fogja-e adni a következő cellát)Előre is köszönet
-
sgery
őstag
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Keresem mindenhol és nagyon de nem találom a megoldást, ezért fordulok hozzátok ezzel a pici kérdéssel
Olyan függvény kellene, ami az alábbiak szerint működik:
A1-ben a kezdés időpontja van (tehát órát jelenít meg)
B2-ben a végzés
B3-ban a teljes munkaidő
és B4-be azt szeretném, hogy ha a B3-ban az érték 9:00-nál több, akkor az a fölé eső részt írja ki.
Tehát ha a B3 (ami a teljes munkaidő) 9:50 az érték akkor a B4-be 0:50-et rak. Ha a B3 8:30 akkor a B4-be 0-át tesz.
Köszönöm előre is a segítséget -
sgery
őstag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék hozzátok.
Teljes céges munkanaplót vezetek excel-ben, ezzel kapcsolatban nem-e tudom, hogy meg lehet-e valahogy oldani excel tábázatnál azt, hogy:
- Ha egy adott oszlopba pl. a kiadások vannak, valamilyen algoritmus ki tudja-e venni szöveg alapján a hozzá párosított, következö oszlopban lévö értékeket? Pl. beírom, hogy "személygépkocsi tankolás" következö oszlop 5000 Ft, akkor summával egy megadott cellába összeszámolja az összes személygépkocsi tankolást?
- Másik excel file-ba átvezet szöveg alapján sorokat. Pl. Van egy excel file, benne vezetem a munkákat. Beleírom folyamatában, hogy kinél, mikor, mit csináltunk. Át tudom ezt vezetni automatikusan úgy, hogy ha beírom XY nevét, akkor a hozzá rendelt sort átmásolja az XY elszámolásához tartozó file-ba?
Egyszerüsíteni szeretném az elszámolásokat minden ügyféllel, hogy ne kelljen egyesével kírni, kinél mikor voltunk, hiszen megtenné az algoritmus.
Vagy ez már túl sok lenne?Elöre is hálás köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest