- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz
Delila_1 #20424 üzenetére
Még egy utolsó finomítást kérdezhetek?
Most, hogy kitöröltem a próba adatokat, a win rates táblában, az átlagok helyére, sok helyre nulla került, mivel ugye még nem játszottam azokkal.
Meglehet valahogy oldani, hogy a nullákat figyelmen kívül hagyja az átlagból?Itt lehet látni. Az átlagnak itt kerek 4-nek kéne lennie nem pedig 0,89-nek.
A Totals táblában megtudtam úgy oldani, hogy nem átlag fv. használtam, hanem az össz.win-t osztottam az össz.win+össz.lose összegével.
Így:
Viszont ezt a Win Rates-nél nem tudom hogy lehetne megcsinálni. Ötlet?
-
xavix13
őstag
válasz
Delila_1 #20419 üzenetére
Annyi a bökkenője, hogy így most azt mutatja. hogy összesen hány winem volt az adott classal.
Nekem pedig az kéne hogy hányszor játszottam 0-3 közti wines játékot. (Mint a minta táblázatban.)
Tehát ha a táblázatban ilyen játszmáim vannak druiddal hogy: 1-3, 2-3, 1-3, 3-3. Akkor ne az jelenjen meg hogy 7 (a winek összege), hanem hogy 4 (vagyis 4x játszottam, 3 vagy az alatti wines játszmát.)
Remélem nem fogalmaztam túl kacifántosan. -
xavix13
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna ebben segíteni?
Igazából már kész van szinte az egész egyedül a winrates tábla hiányzik. Annyit módosítanék rajta hogy Ten/Less, Eleven+, Tweleve felosztás helyett nálam 0-3, 4-7, 7+ felosztás volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest