- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #48791 üzenetére
Egy újraindítás után magához tért.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
2016-os Excelben van arra megoldás, hogy az alábbi függvény működjön?
=SUBSTITUTE(Input!R2;",";".")
Ha ugyanazon a sheeten van, amiben cserélni akarom a vesszőket pontokra, akkor működik gond nélkül, viszont amikor hivatkozva adom meg egy másik sheetről a forrást, akkor nem ad vissza semmit. Félkövérrel kiemeltem a kérdéses részt.
Amit nem értek, hogy az argumentum ablakban visszaadja megfelelően a kívánt eredményt, enter után viszont se kép, se hang. Mi lehet a gond?
Köszönöm előre is!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Fferi50 #34976 üzenetére
Ez viszont egyszerűen csak lecseréli az adott cellában a tollat valami másra, nem?
Ah, egyre nagyobb a kavarodás.
Tehát az adott cellákban nagyon hosszú terméknevek vannak, amiben az utolsó előtt szó a toll, az utolsó pedig egy hétjegyű cikkszám. A cikkszámot már sikerült megoldani, most viszont arra vagyok kíváncsi, hogy az utolsó előtt négybetűs szót ki lehet-e onnan vágni valahogy egy másik cellába. Tegyük fel, hogy nem mindegyik cellában toll az utolsó előtti szó, viszont minden esetben négybetűs.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Adott egy táblázat, melynek egyik oszlopában valamilyen termékek nevei szerepelnek, utánuk pedig még ugyanabban a cellában szerepel a hétjegyű cikkszámuk is. A kérdésem pedig az, hogy ezeket a cikkszámokat ki lehet-e valahogy vágni az adott cellából, majd beilleszteni egy új, üres oszlopba?
-
Bjørgersson
félisten
óó:pp formátumú cellákat hogyan tudok összegezni úgy, hogy a végeredményt is óó:pp formában kapjam meg? Próbáltam a múltkori 24-gyel szorzós trükkel, viszont nem akar sikerülni.
-
Bjørgersson
félisten
Egy nagyon profi Exceles tudna nekem segíteni diagramkészítésben?
Pl. ezen a diagramon szeretném a bal oldali GTX 960 és GTX 960 SLI szövegeket fél-fél sorral feljebb tolni, hogy a saját diagrampárjukhoz képest függőlegesen középre legyenek igazítva. Valamint alulra szeretnék egy jelmagyarázatot; világos szürke kis négyzet, melléírva, hogy minimum fps, mellé pedig egy sötét(ebb) szürke négyzet, melléírva, hogy átlag fps.
Valahogy így, csak kevesebb négyzettel, és más szöveggel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #32195 üzenetére
Na közben csak sikerült megfejtenem.
Az adott idő formátumú cellát megszorozva 24-gyel megkapom az adott időt szám formájában.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Olyan függvényt keresek, ami óó:pp formátumú időt alakít át egész vagy törtszámokká. Pl. 12:00 = 12; 6:30 = 6,5; 7:15 = 7,25; stb.
Az óra függvényt már megtaláltam, viszont úgy tűnik, hogy lefele kerekített egész számokká alakítja az időket, az pedig nekem nem jó. Lehetséges, hogy átsiklottam valami fölött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest